Bästa skrivaren 2020 – hitta bästa skrivare för ditt hem eller kontor

Bäst i Test av olika skrivare

En skrivare kanske inte är något du använder varje dag, men plötsligt står du där och behöver skanna in eller skriva ut ett viktigt dokument. Utan en skrivare blir en enkel sak plötsligt en svår uppgift, där du behöver hitta närmaste bibliotek eller postkontor. Vill du kanske skriva ut professionella foton och hänga dem på väggen? Eller funderar du på att uppdatera ditt hemmakontor? Vi testar tio av marknadens bästa laserskrivare och bläckstråleskrivare.    

Guide för inköp av skrivare

Vi kan nog alla vara överens om att det är bra att ha en skrivare hemma. Du undviker onödigt besvär för ett magert dokument som behöver skrivas ut eller skannas . Vissa modeller kan till och med skriva ut professionella bilder medan andra kombinerar skrivare, skanner och kopiator till en. Att välja den skrivare som passar dig är inte helt enkelt och det är därför vi har utformat denna köpguide för att hjälpa dig komma igång. Längre ner på sidan presenterar vi tio av de bästa laser- och bläckstråleskrivarna på marknaden i vår skrivartest.          

Modeller och funktioner

Den första frågan du brukar ställa dig själv är om du ska investera i en bläckstråleskrivare eller laserskrivare. En laserskrivare rekommenderas vanligtvis för kontorsanvändning som kräver snabb utskrift med många dokument. En bläckstråleskrivare är bättre lämpad för fotoutskrift och för dem som inte skriver ut dokument så ofta.  

Det är också viktigt att tänka på några olika funktioner. Behöver du bara skriva ut ibland, eller behöver du en skrivare som klarar stora volymer? Är du kommer att ansluta skrivaren till en dator och i så fall , bör detta ske via trådlös anslutning? Kanske behöver du ett bredare utbud av användningsområden, med en skrivare som också kan skanna och kopiera? Nedan presenterar vi några olika modeller som passar dig bra.         

En bläckstråleskrivare är främst lämplig för dig som vill skriva ut dokument i färg. De är båda billigare att köpa och ger en mycket högre utskriftskvalitet jämfört med en laserskrivare. Många bläckstråleskrivare har funktionen att skriva ut både fotografier och textdokument av riktigt hög kvalitet. De passar bra i hemmet eftersom de i allmänhet är mindre i storlek, medan du kan förvänta dig ett mycket bra färgresultat. Nackdelen är att bläckpatronerna är dyra att köpa och kan vara en hög kostnad på lång sikt. Om du planerar att skriva ut mycket och ofta kan det vara värt att investera i en laserskrivare istället.     

En laserskrivare är bäst lämpad för svartvitt utskrift, som kan skriva ut ett stort antal dokument på kort tid. Till exempel, om du har ett hemmakontor och använder en skrivare dagligen, rekommenderar vi att du väljer en modell som den här. Laserskrivare är i allmänhet dyrare att köpa, speciellt om du väljer en laserskrivarfärg men ger extremt snabb utskrift och mycket valuta för pengarna.  

Med en multifunktionsskrivare kan du göra allt från att skriva ut, skanna och kopiera dokument. En skanner är främst för att skanna foton och dokument, men vissa kan också skanna högupplösta färgbilder med minimal kvalitetsförlust – allt beror på vilken applikation du letar efter. En multifunktionsskrivare finns i alla olika prisklasser och du kan välja modeller med laser- eller bläckpatroner. Nackdelen med en kombinerad skrivare är att de vanligtvis är större i storlek, samtidigt som de sparar utrymme eftersom du inte behöver ha flera olika maskiner.   

En fotoskrivare är precis som den låter – den är för utskrift av högkvalitativa foton. Oavsett om du är professionell, hobbyfotograf eller bara vill skriva ut fina bilder på barnen kan det här vara ett bra alternativ istället för att skicka bilderna för utveckling. Dessa modeller har ofta ett ganska högt pris, så det är viktigt att avgöra om det är värt pengarna på lång sikt. Naturligtvis är det också möjligt att skriva ut vanliga dokument på en fotoskrivare. Vi rekommenderar dock att du väljer en fotoskrivare som har bläckpatroner, eftersom en laserskrivare inte kan skriva ut på fotopapper.    

När du köper en skrivare kan det vara bra att investera i en modell som har en trådlös anslutning. På så sätt kan du skriva ut dokument och bilder från din dator, surfplatta eller telefon via Wi-Fi och du undviker krångel med kablar och liknande. 

De flesta skrivare har en A4-storlek som passar de flesta. Men om du behöver skriva ut större ritningar eller foton kan det vara värt att investera i en skrivare som stöder A3-format. Eller kanske du vill skriva ut inbjudningskort till festen eller bröllopet? I så fall kan det vara en bra idé att ha en färgskrivare som stöder A5-dokument eller liknande.      

Naturligtvis är det också viktigt att tänka på miljön. Vi på Produkttestarna rekommenderar att du väljer en skrivare som kan skriva ut dubbelsidiga dokument. Förutom att vara det mest klimatsmarta alternativet sparar du också pengar på lång sikt.  

Välj gärna en modell som har en dokumentmatare. På så sätt behöver du inte mata in papper manuellt och det finns ingen risk för att utskriften blir sned och felaktig. 

Toner och bläckpatroner

Som nämnts ovan är skillnaden mellan laserskrivare och bläckstråleskrivare att de förra har tonerkassetter, medan bläckstråleskrivaren använder bläckpatroner.

Fördelen med en laserskrivare är att en patron rymmer upp till 20 000 utskrifter, vilket innebär att du sällan behöver ändra färg – kanske till och med aldrig. En annan fördel är att det inte finns någon risk för att färgen torkar, vilket innebär att din skrivare kan stå i flera månader utan att användas. 

Å andra sidan behöver bläckpatronerna bytas ut med jämna mellanrum, och hur detta görs beror på vilken typ av skrivare du har. Antingen byter du ut varje färg separat eller med ett så kallat enpatronsystem som innehåller alla färger i samma kassett. Fördelen med separata färgpatroner är att du bara behöver byta ut den färg som har slut, medan systemet med enpatron kräver att du byter ut alla färger oavsett hur många färger som har slut. Det finns också skrivare som har påfyllningsbara patroner, där du fyller på bläcket i en flaska.       

Lexmark MC2535adwe

Lexmark MC2535adwe
 • Bästa flerskrivare 2020
 • Fantastisk kvalitet i alla kategorier
 • Trycker i färg
 • Högt pris
 • Modell: flerskrivare
 • Utskriftsteknik: laser
 • Utskriftstyp: färg
 • Utskriftshastighet: 33 sid / min
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: fax, skanner, kopia
 • Garantiperiod: 4 år med registrering

Vi har utsett Lexmark MC2535adwe till den bästa laserskrivaren, som har visat sig ha enastående kvalitet och prestanda. Lexmark är ett prisbelönt företag som har fått det prestigefyllda BLI farthållare award i Document Imaging Security kategori . Detta innebär att skrivaren är utrustad med massor av säkerhetsfunktioner som skyddar din information – i dokumentet, på enheten, via nätverket och överallt på vägen. Dessutom kan Lexmark- laserskrivare kopiera, skanna, faxa och skriva ut i färg – vad mer kan du be om?               

Vi på Produkttestarna är mycket imponerade av laserskrivarens utmärkta kvalitet, som genomsyrar exakt alla kategorier. Modellen är utrustad med en hållbar stålram och har en bildhantering med lång livslängd. På detta sätt fungerar laserskrivaren utmärkt i alla typer av miljöer, oavsett om det finns i det aktiva lagret eller hemmakontoret. Tack vare PANTONE®-kalibreringen skapas exakta och professionella färgutskrifter på nolltid. Du kan också spara på toner med hjälp av verktyg som låter dig välja när och hur mycket färg som ska skrivas ut.    

Lexmark laserskrivare är också utrustad med en stor 4.3? e-Task-färgpekskärm, som erbjuder ett exakt, lyhörd , surfplatteliknande gränssnitt med multi-touch-funktioner. Trots många funktioner och inställningar är laserskrivaren lätt att förstå och menyraden är mycket lätt att navigera. Förutom den medföljande USB- och Gigabit Ethernet-enheten kan den här enheten anslutas trådlöst via inbyggt Wi-Fi, samt AirPrint , Google Cloud Print och Mopria . Det är också värt att nämna att laserskrivaren är mycket energieffektiv tack vare den låga fixeringstemperaturen och energibesparande funktioner.           

HP Color Laserjet Pro M477FWD

HP Color Laserjet Pro M477FWD
 • Trycker i färg
 • Kan skanna, faxa och kopiera
 • Trådlös anslutning
 • Dyr
 • Modell: flerskrivare
 • Utskriftsteknik: laser
 • Utskriftstyp: färg
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: fax, skanner, kopia
 • Största pappersstorlek: A4

För det andra har vi en fantastisk skrivare med färglaser , som är perfekt för hemmakontoret. HP Color Laserjet Pro är en robust skrivare med oöverträffad prestanda. Det kan skriva ut, skanna, kopiera och faxa dokument – samtidigt som det är otroligt enkelt att använda.    

Det finns några specialfunktioner som gör HP Color Laserjet Pro till en enastående skrivare. Förutom att ha en färglaser kan du också använda bläckpatroner om du vill. Skrivaren stöder utbytespatroner i XL-storlek, som har en imponerande kapacitet på upp till 6000 sidor i svartvitt och 5000 sidor i färg. Eftersom skrivaren också stöder utskrift på glättat fotopapper kan du skriva ut professionella bilder av hög kvalitet.     

Dessutom har den ett extremt snabbt utskrift på 27 sidor per minut. Om du precis har startat ett litet företag kan du också förvänta dig pappersarbete i framtiden – vilket gör denna laserskrivare till din bästa vän. Dess skarpa tryck och högkvalitativa färgmatchning gör den perfekt för företagsbrev, företagspresentationer och mycket mer.  

HP Color Laserjet Pro är en trådlös skrivare som gör att du enkelt kan skriva ut från din dator eller mobila enhet via nätverket. Du kan skanna digitala filer direkt till e-post-, USB- och nätverksmappar med förinstallerade affärsprogram. Trots alla dess funktioner är det mycket enkelt att använda. Skrivaren har en användarvänlig färgskärm som är lätt att läsa och förstå.   

Denna laserskrivare är speciellt anpassad för kontorsanvändning, vilket inte gör den idealisk för dig som letar efter en enklare skrivare att förvaras i garderoben när den inte används. Om du å andra sidan letar efter en flerskrivare som kan hantera alla typer av jobb, rekommenderar vi den här modellen. 

Samsung SL-M2070W

Samsung SL-M2070W
 • Prisvärd
 • Skanner och kopiering
 • Har en trådlös anslutning
 • Trycker i färg
 • Modell: flerskrivare
 • Utskriftsteknik: laser
 • Utskriftstyp: svart
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: skanner, kopia
 • Största pappersstorlek: A4

Samsung SL-M2070W är en utmärkt modell som är bland de bäst presterande i kategorin billiga skrivare. Det har fått utmärkta recensioner från konsumenter runt om i Sverige, som tror att det är otroligt snabbt oavsett om du skannar, kopierar eller skriver ut dokument. Användare tycker att det är en mycket prisvärd modell och vi kan inte låta bli att komma överens.  

Denna laserskrivare är lätt att förstå, med enkel installation och lättförståelig menyvisning. Det passar lika bra för det aktiva hemmakontoret som för lite mer oregelbunden användning och fungerar alltid med högkvalitativa utskriftsresultat. Du får en laserskrivare med skanner- och kopieringsfunktioner, som gör att du kan skapa digitala kopior av dina dokument eller bilder. Du kan välja att skicka dina digitala dokument via e-post eller spara dem direkt på 128 MB hårddisk.   

Denna laserskrivare stöder direktutskrift från iOS- och Android-enheter och kan naturligtvis anslutas direkt till datorn. Du kan skriva ut i princip allt upp till A4-storlek, där Samsung SL-M2070W stöder kuvert, återvunnet papper, tjockt papper, bomullspapper och extra tunt papper. Vi gillar särskilt det innovativa Eco-läget, vilket sparar toner, energi och papper. Den har en låg ljudnivå på 26 dB i viloläge och 50 dB i drift och en kopieringshastighet på 20 sidor per minut.       

Tyvärr är det inte möjligt att skriva ut i färg, därav det lägre priset. Vi måste också notera att Wi-Fi-anslutningen i vissa fall kan vara svår, eftersom det kräver speciell programvara för att starta nätverksfunktionen. 

Lexmark B2442dw

Lexmark B2442dw
 • Perfekt kombination av prestanda och överkomligt pris
 • Wi-Fi, USB och Gigabit Ethernet-anslutning
 • Säkerhetsfunktioner som skyddar din information
 • Endast utskriftsfunktion
 • Modell: laserskrivare
 • Färgkategori: svart
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: utskrift
 • Garantiperiod: 4 år med registrering
 • Största pappersstorlek: A4
 • Vikt: 14 kg
 • Medf . tillbehör: tonerkassett, bildbehandlingsenhet  

Vi vill också ta tillfället i akt att rekommendera Lexmark B2442dw, en laserskrivare med en perfekt kombination av prestanda och prisvärdhet. Modellen passar dig som letar efter en högkvalitativ och pålitlig skrivare med hög kapacitet och säker användning. Tillverkare har lagt stor vikt vid skrivarens produktsäkerhet, som är utrustad med många säkerhetsfunktioner som skyddar din information – i dokumentet, på enheten, över nätverket och överallt på vägen. Som svar Lexmark har fått det prestigefyllda BLI farthållare award i Document Imaging Security kategori .                

Lexmark B2442dw är en robust skrivare som är utformad för att fungera var som helst med få utdelningar, från showrooms och kontor till lager och för hemmabruk. Med Lexmark laserskrivare kan du skriva ut upp till 40 sidor per minut och använda dubbelsidig utskrift till ett överkomligt pris. Tack vare sin otroliga hållbarhet och hållbara komponenter hålls underhållskostnaderna nere och du kan också använda energisparfunktioner för att minska energiförbrukningen. Den lägre fixeringstemperaturen och den automatiska hanteringen av processorkärnor baserat på belastning innebär att de strikta ENERGY STAR 2.0-kraven uppfylls. På detta sätt skyddar laserskrivaren både miljön och din plånbok samtidigt.       

Det stora mediefacket rymmer upp till 100 ark och kan justeras mellan pappersstorlekar från A6 till Legal-papper. Vi på Produkttestarna är också mycket imponerade av alla laserskrivares anslutningsalternativ, som bland annat är utrustade med WiFi , USB och Gigabit Ethernet- anslutningar . Det som sänker betyget är att laserskrivaren endast har svart utskriftsfunktioner och inte har några skannings- eller faxfunktioner.      

Brother HL-L2350DW

Brother HL-L2350DW
 • Prisvärd
 • Uppfyller miljökrav
 • Hög kvalitet och prestanda
 • Har endast utskriftsfunktion
 • Modell: laserskrivare
 • Utskriftsteknik: laser
 • Utskriftstyp: svart
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: utskrift
 • Största pappersstorlek: A4

Brother HL-L2350DW är en laserskrivare av mycket hög kvalitet, designad i en kompakt storlek för att passa mindre kontor och hem. Detta är en av de mest effektiva kontorsskrivarna på marknaden, med en utskriftshastighet på upp till 30 sidor per minut. Förutom att detta är en av våra favoriter, har det berömts av många konsumenter och testpaneler runt om i Sverige.   

Tillverkarna har investerat i en högkvalitativ design som är utformad för långvarig användning. Brother- laserskrivare är tillverkade av robusta och hållbara material och har hög toner för att ge kostnadseffektiv användning. Skrivaren sticker ut från mängden på grund av dess otroligt låga miljöpåverkan och uppfyller ett antal miljöstandarder, inklusive från Svanen, Enery Star och Blue Angel. En annan stor fördel är att det är väldigt tyst, vilket är särskilt fördelaktigt för dig som arbetar i ett mindre kontor. Du kan få den att skriva ut i full fart medan du arbetar ostörd. En annan fördel med Brother HL-L2350DW är det stora pappersfacket som rymmer upp till 250 ark. På så sätt behöver du inte fylla på med jämna mellanrum och kan skriva ut stora kvantiteter åt gången. Naturligtvis kan du också ansluta skrivaren till din dator och mobila enheter.             

Denna laserskrivare har bara en utskriftsfunktion, vilket gör den inte lämplig för dig som letar efter en flerskrivare. Det är dock perfekt för småföretagare som letar efter en effektiv och hållbar laserskrivare för långvarig användning. 

Epson Expression Premium XP-900

Epson Expression Premium XP-900
 • Mycket bra färgskrivare
 • Kan skrivas ut upp till A3-storlek
 • Trådlös anslutning
 • Komplicerad kopiering för flersidiga dokument
 • Modell: flerskrivare
 • Utskriftsteknik: bläckstråle
 • Utskriftstyp: färg
 • Antal bläckpatroner: 5
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: skanning, kopiering, fotoutskrift
 • Största pappersstorlek: A3

Vi har utsett Epson Expression Premium XP-900 till testvinnaren i kategorin bläckstråleskrivare, som har nästan allt du vill ha och lite mer. Bland annat har skrivaren fått fantastiska recensioner från Konsumentrådet Råd & Rön, som har utsett modellen till en av de fem bästa på marknaden. 

Detta är en liten och flexibel skrivare som passar alla typer av hem och kontor. Du kan göra allt från att skanna, kopiera, skriva ut foton och dubbelsidiga dokument – det har till och med en funktion för utskrift på CD- och DVD-skivor. Vi gillar särskilt funktionen som låter dig skriva ut dokument och foton i A3-storlek. Skrivaren är utrustad med en speciell bläckpatron med fotosvart, vilket gör dina bilder kristallklara med levande och djupa färger. Allt detta gör den till en otroligt bra flerskrivare, som fungerar lika bra för vardagligt bruk för att skriva ut och hänga fotografier på väggarna.    

Dessutom är den här skrivaren otroligt effektiv och skriver ut upp till 28 ark per minut – oavsett om det är i färg eller svart bläck. Epson Expression Premium XP-900 är Energy Star-certifierat, vilket innebär att den har en mycket låg energiförbrukning. Ljudnivån är låg vid 37 dB, vilket är bland de lägsta nivåerna på marknaden. Den har en mycket användarvänlig LCD-skärm, där du enkelt kan navigera mellan alla funktioner. Du kan naturligtvis ansluta din skrivare till din dator eller mobila enheter. Ladda ner appen Creative iPrint som låter dig skriva ut bilder direkt från Facebook, skapa egna gratulationskort och mycket mer.         

Vi har verkligen inget speciellt att klaga på, förutom att kopiering av flersidiga dokument är något komplicerat. Du måste mata in papperet manuellt när du skannar eller kopierar för att skriva ut på två olika sidor. Förutom det är Epson-skrivaren överlägset det bästa du kan köpa idag.  

Epson Ecotank ET-7700

Epson Ecotank ET-7700
 • Medföljande bläckpatroner som skriver ut upp till 3400 foton
 • Hög utskriftskvalitet
 • Lång garantiperiod
 • Dyr
 • Modell: flerskrivare
 • Utskriftsteknik: bläckstråle
 • Utskriftstyp: färg
 • Antal bläckpatroner: 5
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: skanning, kopiering, fotoutskrift
 • Största pappersstorlek: A4

Epson Ecotank ET-7700 är en av våra absoluta favoriter, vilket garanterar högsta kvalitet i nästan allt. Denna skrivare ligger verkligen i det högre prisintervallet, men fungerar verkligen över förväntan. Du får medföljande bläckpatroner som ger upp till 3400 högkvalitativa fotoutskrifter. Eftersom bläckpatroner är kända för att vara dyra att köpa, sparar du redan hundratals dollar genom att inte behöva köpa patroner separat efteråt.     

Som med vår testvinnare har den fem bläckpatroner, inklusive fyra färgbaserade och en fotosvart för kristallklara bilder med levande och djupa färger. Du kan enkelt fylla på färgen via bläckpåfyllningssystemet, vilket inte riskerar spill eller krångel. Den stora bläckbehållaren rymmer stora mängder färg, medan du alltid vet på utsidan hur mycket bläck som finns kvar. På så sätt behöver du inte fylla på med jämna mellanrum och inte riskera att bli slut på färg mitt i ett tryck.      

Tillverkarna garanterar högsta möjliga fotokvalitet, där dina foton kan bevaras i upp till 300 år i ett fotoalbum. Även om du inte själv får använda bilderna är det en kittlande tanke att veta att även minnen kan bevaras så länge. Du kan också skriva ut foton och dokument med ramlös utskrift, vilket ger dig bästa möjliga användning av arket. Anslut skrivaren till dina mobila enheter. Via Creative Print- appen kan du skriva ut foton direkt från Facebook, skapa gratulationskort, målarböcker och mycket mer. Sist men inte minst får du en lång garantiperiod på tre år när du registrerar dig , vilket är bland de längsta på marknaden.             

Canon PIXMA TS5150

Canon PIXMA TS5150
 • Prisvärd bläckstråleskrivare
 • Hög kvalitet
 • Kompakt och liten storlek
 • Inte optimal fotoskrivare
 • Modell: flerskrivare
 • Utskriftsteknik: bläckstråle
 • Utskriftstyp: färg
 • Antal bläckpatroner: 4
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: skanning, kopiering, fotoutskrift
 • Största pappersstorlek: A4

Om du letar efter en prisvärd flerskrivare av hög kvalitet är det Canon Pixma du borde ha. Modellen har hyllats av konsumenter och olika testpaneler runt om i Sverige, där den har klassats som marknadens femte bästa bläckstråleskrivare av Konsumentrådet Råd & Rön.   

Vi gillar särskilt Canon Pixma för sin kompakta och flexibla storlek, vilket gör att du kan skanna, kopiera och skriva ut vackra foton och rensa dokument. Till ett billigt pris får du allt du vill ha från en bra skrivare, som till och med ser riktigt snygg ut på skrivbordet. Modellen stöder de flesta mediatyper, där du kan skriva ut på kuvert, papper med hög upplösning, glas, matt och glanspapper. En stor fördel är att den har både Wi-Fi och Bluetooth-anslutning, vilket innebär att det inte kräver ett fungerande nätverk för att skriva ut dokument och foton trådlöst. Som med den tidigare modellen kan du ladda ner roliga appar till din surfplatta eller mobil för kreativa utskriftsalternativ.        

Där det faktiskt fungerar bäst är det vid skanning och kopiering. Foton och dokument blir riktigt tydliga när de skannas in, vilket också händer otroligt snabbt. Kopierade dokument är nästan identiska med originalet, oavsett om du kopierar i färg eller svart text. Det enda vi måste notera är att Canon Pixma inte är optimalt för att skriva ut foton. Med endast fyra bläckpatroner blir kvaliteten och färgåtergivningen något lägre än vår testvinnare.      

Canon Pixma Pro-10S

Canon Pixma Pro-10S
 • Marknadens bästa fotoskrivare
 • 10 färger för högsta kvalitet
 • Skriver upp till A3 +
 • Dyr
 • Har ingen skanner eller kopia
 • Modell: fotoskrivare
 • Utskriftsteknik: bläckstråle
 • Utskriftstyp: färg
 • Antal bläckpatroner: 10
 • Trådlös anslutning: ja
 • Duplex: ja
 • Funktioner: utskrift
 • Största pappersstorlek: A3 +

Canon Pixma Pro-10S är utan tvekan den bästa fotoskrivaren på marknaden som ger utskrifter i gallerikvalitet. Detta är en skrivare som är speciellt anpassad för professionella fotografer, som ger ett otroligt detaljerat tryck hela vägen upp till A3 +. Oavsett om du arbetar i yrket eller letar efter en fotoskrivare som stolt kan visa dina foton på väggarna, det här är en skrivare som vi rekommenderar.    

Canon Pixma Pro-10S har pigmentbaserade bläck i 10 olika färger, vilket ger hundra procent exakt utskrift. Tre av bläckpatronerna är endast avsedda för svartvita utskrifter, där du får ett enormt djup och intensitet i bilderna. Skrivaren använder Lucia-bläck och Chroma Optimizer . Den förra kombinerar bläckglans och livfulla färger med lång hållbarhet, och Chroma Optimizer utökar färgskalan, förbättrar glansen och slätar utskriftsytan. För dig som känner till Adobe Photoshop och Lightroom har vi goda nyheter. Skrivaren är kompatibel med båda applikationerna, så det är enkelt att hitta rätt utskriftsinställningar och kan skriva ut direkt från båda redigerarna. Naturligtvis kan du också ansluta din skrivare direkt till din mobil och surfplatta och skriva ut direkt från Facebook eller andra appar .                  

Modellen stöder nästan alla typer av media; inklusive konstpapper, fotopapper, DVD och CD, BD, vanligt papper och självhäftande foton. Naturligtvis kan du använda den för vanlig utskrift, men den är främst lämplig för professionella fotografier. Med en skanner hade den ett lite bredare användningsområde, där du till exempel kunde skanna in analoga bilder för att förstora och skriva ut igen.   

HP Deskjet 2630

HP Deskjet 2630
 • Mycket prisvärd
 • En bra allt-i- ett-skrivare 
 • Låg energidrift och god kvalitet
 • Inte optimalt för fotoutskrift
 • Modell: flerskrivare
 • Skriva teknik : bläckstråle
 • Utskriftstyp: färg
 • Antal bläckpatroner: 4
 • Trådlös anslutning: ja
 • Funktioner: skanning, kopiering, fotoutskrift
 • Största pappersstorlek: A4

För dig som letar efter en billig skrivare som kan göra de flesta saker , rekommenderar vi HP Deskjet 2630. Du kan göra allt från att skriva ut vanliga dokument och foton, skanning och kopiering, med en utskriftshastighet på 20 sidor per minut. Denna skrivare har en god kvalitet och låg energiförbrukning, som bland annat är miljöcertifierad av Energy Star.     

Så du sparar både tid och pengar på många olika sätt. Det har ett lågt inköpspris, samtidigt som det är billigt att använda. Skrivaren har en mycket snabb start och är redo att skriva ut på bara några sekunder. Du kan skriva ut upp till 20 svarta och vita ark per minut och 16 i färg. Dessutom är den här skrivaren fantastiskt enkel att använda tack vare sin enkla installation och lätta att läsa LCD-skärm. Anslut trådlöst från din dator och mobil och skriv ut direkt från olika appar . Ett stort plus är att komma till utmatningsfacket som rymmer upp till 25 dokument. När skrivaren inte används viker du helt enkelt locket för att spara utrymme. HP Deskjet 2630 har en ljudnivå på 48 dB under drift, vilket anses vara lågt.            

Även om den inte stöder så många mediatyper som tidigare modeller, kan du skriva ut på vanligt papper, kuvert och fotopapper. Fotokvaliteten kommer att vara helt okej, men bildresultatet kommer inte att vara enastående som till exempel den tidigare modellen. HP Deskjet 2630 är perfekt för dig som letar efter något praktiskt att använda varje dag eller lite mindre ofta.  

Lexmark MC2535adwe

9.9

Pris

10.0/10

Funktionalitet

9.9/10

Prestanda

9.8/10

Lämna en kommentar