Bästa smoothie mixern och blendern 2020

Smoothies kan vara läckra, hälsosamma och ge dig ett välbehövligt skott av energi när du behöver det mest. Till exempel en hektisk morgon eller en eftermiddag där du snabbt behöver komma ut genom dörren.

Som det är fallet med praktiskt taget alla köksapparater kan det vara svårt att få en överblick över vilken mixer du ska investera pengar i. Kvalitet för pengarna och maximalt värde är de nyckelord som vi alla letar efter. Dessa funktioner betyder förmodligen också något för dig när du letar efter din nästa mixer. Det är därför vi har förberett detta mixertest från 2020, vilket skulle hjälpa dig med ett enkelt val av mixer.

Älskar du en bra smoothie, vill du leva hälsosammare genom att enkelt lägga till mer frukt och grönsaker i vardagen, eller behöver du bara en enkel lösning för en måltid på språng, då kan en smoothie mixer vara precis saken för dig.

Innehåll

Inledning

Den här artikeln handlar om att testa smoothie mixer. Syftet med denna artikel är att ge dig den bästa möjliga översikten över markeringen på marknaden.

Vi har analyserat ett stort urval av experttester där olika experter hemifrån och utomlands har provat smoothieblandarna och bedömt vilka modeller som är bäst.

Smoothie mixer recensioner

Detta är ett brett utbud av tester, som sträcker sig från danska och svenska konsumentrådet till testsidor som.co.uk, expertreviews.co.uk och klikk.no samt tidningarna The Guardian, The Independent och The Telegraph .

Med en blender blir allt lite lättare eftersom du kan göra din smoothie direkt i en kopp eller en drickflaska. Smoothie-mixern fungerar genom att fylla ingredienserna i behållaren, klicka på den på motorn och blanda. Sedan skruvar du bara på locket och tar med dig din nygjorda smoothie.

Blandaren är ett mångsidigt köksredskap. Men inte alla äger fortfarande en mixer, men det finns verkligen en uppåtpil före försäljningen av mixers, eftersom fler börjar se blandarens mångsidiga egenskaper. När du väl är en lycklig ägare av en mixer, kommer det också att vara en av köksmaskinerna som ligger längst fram i skåpet, eftersom det helt enkelt är oumbärligt i köksens många aspekter. Kanske letar du efter en mixer för första gången, eller så kanske du måste erkänna att den trogna, gamla mixern helt enkelt inte längre kan? Oavsett vilket scenario du befinner dig i, skulle vi vilja granska några av de testvinnande blandarna på marknaden som kan hjälpa dig för ännu bättre resultat i köket!

Om du behöver en smoothie-mixer spelar det ingen roll vilken modell du väljer. Vi har undersökt de senaste testerna och recensionerna och i den här artikeln guidar du dig till 10 av de bästa modellerna just nu.

Syftet med den här artikeln är att ge dig en fullständig översikt över de modeller som har utsetts till de bästa på marknaden. På så sätt behöver du inte spendera tid på att sitta och gå igenom alla möjliga tester.

Vi har också jämfört priserna på de olika modellerna så att du enkelt kan se vilka återförsäljare som är billigast.

Det finns så många olika blender på marknaden idag och därför kan det vara svårt att välja rätt till dig.

Här får du en recension av några av de bästa smoothieblandarna på marknaden 2020, och därför får du också bättre förutsättningar för att göra rätt val.

Om du vill läsa mer om testerna och testkällorna finns det i slutet av den här artikeln en lista med länkar till de studier som vi hänvisar till.

Nutribullet RX

Nutribullet RX

Om du drömmer om en smoothie-mixer som klarar de flesta uppgifter i köket, är Magic Bullet en säker vinnare. Den smarta mixern har båda utsetts till ”Bäst i test” och rekommenderas av Consumer Council Think i deras test av mixers.

NutriBullet är en extremt väl fungerande smoothie-mixer från Magic Bullet. Det blir bäst i tester på Think and Advice & Rön och får i allmänhet höga betyg eftersom det ger några läckra krämiga smoothies med en god enhetlig konsistens.

Nutribullet RX har inkluderats i tester av 5 expertteam. Dessa inkluderar den brittiska hushållstidningen Good Housekeeping Institute, testtidskrifterna Which.co.uk och Trustedreviews.com, den amerikanska tekniktidningen T3.com och tidningen Blenderrepublic.com.

Efter att ha slutfört testet bedöms det att modellen fungerar riktigt bra och därför får den mycket positiva recensioner.

Därför rekommenderar vi det: NutriBullet 600 presterar riktigt bra i tester, där det speciellt utmärker sig med att göra välsmakande smoothies med en krämig och enhetlig konsistens. Knivbladet ser till att blanda och blanda ingredienser väl och noggrant, och hela enheten är enkel att använda. Det finns inga knappar, eftersom smoothie-mixern automatiskt aktiveras när behållaren är fäst på motordelen. Därefter separeras det hela och tvättas enkelt och snabbt, och en extra behållare på 500 ml ingår. Det är alltså en ganska bra smoothie mixer som kan göra en eller flera portioner åt gången.

Bra saker med Magic Bullet

 • Praktisk och effektiv modell
 • Består av totalt 10 delar
 • Kan både blanda och blanda på mindre än 10 sekunder
 • 3 smarta containrar
 • Dubbel knivblad i rostfritt stål
 • Lösa delar kan läggas i diskmaskinen för enkelt underhåll
 • Soppa på 7 minuter

Nutribullet RX är ett fördelaktigt val om du vill ha en mixer som kan blanda både mjuka och mycket hårda ingredienser.

Effekten är 1700 watt, vilket är mycket högt och innebär att enheten enkelt kan pulverisera allt från nötter, frön och stjälkar till hela frukter och skal. Detta innebär bland annat att de viktiga näringsämnena bevaras.

Dessutom finns det en smoothiefunktion samt en uppvärmningsfunktion, så du kan också använda produkten till såser och soppor – den senare kan beredas på bara 7 minuter.

Det finns bara 1 hastighet, men å andra sidan är modellen handsfree, så du behöver inte hålla ned knappen under arbetet. Tre skålar ingår, vars kapacitet är mellan 0,8 och 1,3 liter, vilket är relativt mycket. Dessutom är alla delar diskmaskinssäkra.

Om: NutriBullet är ett varumärke som tillhör Magic Bullet, som är välkänt för denna typ av smoothie mixer.

Smoothie-mixern levereras med två behållare om 500 respektive 700 ml, ett lock, ett avtagbart handtag, ett lock med den speciella ”Extractor Blade” -kniven och en receptbok. NutriBullet 600 är alltså främst gjord för dig som dricker dina smoothies hemma, men du kan också ta den med dig om du använder det medföljande skruvlocket för behållaren. Detta är dock inte en av de mest användarvänliga lösningarna, eftersom locket måste skruvas loss när du behöver dricka din smoothie.

Mångsidig mixer med bra funktioner, enligt experter

Nutribullet RX har testats av British Good Housekeeping Institute, som ger 98 av 100 poäng.

Experterna motiverar den höga poängen med att mixern är mycket mångsidig och enkel att använda, och då är det smart att du kan ställa in blandningstiden i förväg. Både instruktionerna och resultaten är utmärkta, nämns det, och det är en ytterligare fördel att delarna tål diskmaskin.

Experterna påpekar bara ett enda minus, och detta fortsätter med storleken, vilket gör det lite besvärligt att lagra produkten.

Som.co.uk har också testat mixern, vilket resulterat i en fin poäng på 75 av 100 poäng. Experterna berömmer särskilt smoothiefunktionen, den enkla installationen och den enkla rengöringen.

De tror dock att det kräver mycket kraft att använda knapparna, och därför kommer modellen inte att vara väl lämpad för konsumenter med motoriska utmaningar.

Mer om Magic Bullet

Om du vill ha en supereffektiv köksmaskin som enkelt och enkelt kan hantera de flesta behov i köket, så är Magic Bullet ett bra val. Den kan blanda eller blanda efter dina önskemål på bara 10 sekunder. Magic Bullet är liten och praktisk i vardagen, där du snabbt måste göra en smoothie eller blanda för en middag.

Magic Bullet är utrustad med ett dubbelt knivblad i rostfritt stål som kan blanda, hugga, klippa och piska en myriad av ingredienser.

Basenheten i sig har en bra effekt på 200 W. Här kan du fästa en av de 3 smarta medföljande behållarna. Den minsta behållaren rymmer 296 ml, medelstorleken 473 ml, medan den största behållaren har plats för 532 ml. Behållarna har ett praktiskt lock, så att du kan ta med dig smoothies när du är på språng.

När du har använt din Magic Bullet kan både behållare och knivblad läggas i diskmaskinen för enkel rengöring.

 • Starkt och tidsbesparande, enligt experter

Nutribullet RX har också testats i tekniktidningen T3.com. Experterna härifrån nämner bara plussidan, och de är särskilt imponerade av hur kraftfull mixern är.

Dessutom markeras skålarnas höga kapacitet och det medföljande recepthäftet som innehåller många bra förslag.

Slutligen nämns att soppfunktionen är mycket välfungerande, och det kräver inte mycket tid eller arbete för att förbereda en bra portion soppa.

Trustedreviews.com har också testat produkten, och på den positiva sidan är de särskilt uppmärksamma på maskinens förmåga att tillverka smoothies, soppor och nötsmör.

Det är också smart att de enskilda delarna kan komma i diskmaskinen, förklaras det, och då är det omfattande recepthäftet ett annat plus, även om det drar ner lite att måtten i första hand är amerikanska.

Experterna tror också att designen är något klumpig, och då är priset i höga änden.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,7 liter
 • Tillbehör: Extra behållare på 0,5 liter, lock, handtag och receptbok
 • Hastigheter: 1
 • Diskmaskin: Ja (behållare och lock)
 • Valda fördelar med Nutribullet RX:
 • Stark effekt på 1700 watt
 • Kan göra soppor, smoothies och såser
 • Handsfree-drift
 • Hög kapacitet
 • Recepthäfte ingår
 • Specifikationer för Nutribullet RX:
 • Watt: 1700
 • Antal hastigheter: 1
 • Pulsfunktion: Nej
 • Antal program: 2
 • Kapacitet för skålar: 0,8 – 1,3 liter
 • Ljudnivå: Maximalt 90 decibel
 • Vikt: 3,8 kilo

OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister har inte testats och utvärderats i vissa tester. Modellen är dock fortfarande av högsta kvalitet från OBH, och dessutom är den överkomlig. Ett bra val för en nybörjare som föredrar en enkel smoothie-mixer utan för många funktioner.

Det är därför vi ändå har valt att inkludera det i den här artikeln.

Smoothie-twister från OBH är inte bara prisvärd utan också en modell av högsta kvalitet. Det är ett riktigt bra val om du vill ha en enkel smoothie-mixer utan många knappar och funktioner.

Kort om OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister ser inte ut som en mixer i klassisk mening, men är lång och tunn att se på – det gör det också lättare att lagra modellen. Modellen kan krossa glass, blanda drycker och göra smoothies, och det tar bara några sekunder.

Motorn har en effekt på 300 W, vilket inte är den mest kraftfulla motorn, men den fungerar bra för både frukt och grönsaker. Modellen är utrustad med en rostfri kniv som effektivt dissekerar ingredienserna.

Bra saker med OBH 6620 Smoothie Twister

 • Enkel, prisvärd modell av högsta kvalitet
 • Kan förutom smoothies användas för att blanda drycker och kan krossa is
 • Två flaskor ingår, som enkelt kan tas på språng
 • Behållarna är BPA-fria
 • Alla lösa delar är diskmaskinssäkra
 • Smal modell som inte fyller skåpen

Användning och funktioner

OBH 6620 Smoothie Twister har ett steg med en hastighet och en pulsfunktion, vilket är fördelaktigt när mer kontroll av blandningen behövs. Två behållare på 600 ml ingår, som du blandar smoothien med en kort press. Då kan du helt enkelt sätta på drickspipen och njuta av smoothien.

Om OBH 6620 Smoothie Twister

OBH 6620 Smoothie Twister är en lång och tunn modell som inte ser ut som en typisk mixer. Det tar således inte lika mycket utrymme som en vanlig mixer, och det är därför också lätt att förvara eller hitta plats på köksbordet.

Trots sin storlek har modellen en bra kniv som både kan krossa is, göra alla typer av smoothies av både färska och frysta ingredienser, och dessutom är den också lämplig för blandning av drycker. Allt på några sekunder.

Motorns kraft är 200 W och anses inte vara den starkaste motorn, men räcker ändå för att blanda glass, frukt och grönsaker på mycket kort tid. OBH 6620 Smoothie Twister är utrustad med en rostfri kniv och det är den som effektivt dissekerar olika typer av ingredienser.

Andra fördelar

OBH 6620 Smoothie Twister är skapad med avtagbara knivar, vilket gör rengöringen mycket enklare. De två medföljande behållarna är BPA-fria. Både knivar, behållare och drickrör är diskmaskinssäkra.

Mer

OBH 6620 Smoothie Twister har ett steg med en hastighet och blandar smoothien med en kort tryckning. Du fyller helt enkelt ingredienserna i en av de två medföljande behållarna på 600 milliliter, skruvar på kniven och vrider ner den i maskinen, håller behållaren med ett lätt tryck och efter några sekunder har du en färdig smoothie.

Sedan kan du skruva på locket med drickspipen på flaskan och njuta av smoothien direkt från flaskan, där smoothien blandas antingen på språng eller hemma. Med locket kan du också förvara flaskan i kylen tills du behöver njuta av den.

En annan fördel med denna blender är att den har avtagbara knivar, vilket gör rengöringen enkel och att den snabbt är över, eftersom både knivar, behållare och locket med drickpipen kan diskas i diskmaskin. Dessutom är de två medföljande behållarna BPA-fria.

Valda fördelar med OBH 6620 Smoothie Twister:

 • Prisvärd och enkel modell
 • Kan göra smoothies, krossa glass och blanda drycker
 • Ett hastighetssteg och hjärtfrekvensfunktion
 • BPA-fria dryckesbehållare

Bosch VitaStyle MMBM7G2M

Bosch VitaStyle MMBM7G2M

Testresultat

Denna mixer från Bosch har fått bra recensioner från Consumer Council Think.

Om Bosch Vitastyle

Bosch Vitastyle MMBM7G2M är perfekt för att göra både läckra, krämiga smoothies men även varma soppor på vintern. Mixern har en kanna som är värmebeständig. Det betyder att du kan göra varm soppa utan att skada mixern.

Om du vill ha en vanlig mixer som också kan användas som smoothie-mixer är Bosch VitaStyle det rätta valet. Den fungerar bra i tester och levereras med både en 1-liters kanna ?? och en dricksflaska med lock.

Med Bosch VitaStyle-mixern får du en mixer som är särskilt lämplig som smoothie-mixer, eftersom en smart dricksflaska med lock ingår för att hälla smoothien över och ta med dig på språng. Dessutom kan Bosch VitaStyle också fungera som en vanlig mixer, och förutom en dricksflaska med lock har den också en 1-liters kanna, så den är lätt att hälla ur den.

Det coolaste med denna mixer är att en flaska ingår så att du kan ta smoothien med dig till jobbet eller skolan. Du kan även ta med soppa till middag om du ska någon annanstans. Mixern är mycket lämplig för dig som är mycket på språng och som behöver ta med dig mat eller dryck. Flaskan är 500 ml, så den är perfekt i storlek. Det är också i splittrigt, luktfritt och smakneutralt Tritan, som passar bra i en flaska som du behöver mycket.

Därför rekommenderar vi det: Bosch VitaStyle är det perfekta valet för dig som har sett dig snygg på en smoothie-mixer men också vill ha funktionerna i en vanlig mixer. Den fungerar riktigt bra i tester och har både en vanlig glaskanna på 1 liter och en drickflaska på 600 ml, så att du kan göra allt från smoothies till hackade nötter och mer. VitaStyle har löstagbara blad av rostfritt stål vilket gör att den är lätt att rengöra. Alla avtagbara delar är också diskmaskinssäkra, så rengöringen sker snabbt. Glaskanna kan också användas för både varma och kalla ingredienser, så den kan också användas för att göra soppor och liknande.

Bra saker med Bosch VitaStyle MMBM7G2M

 • En kombination av smoothie-mixer och vanlig mixer
 • Glaskanna som rymmer upp till 1 liter och som tål både heta och kalla ingredienser
 • Avtagbara delar är diskmaskinssäkra
 • Smart dricksflaska som rymmer 600 milliliter med ett lock som enkelt kan tas med dig
 • 2 hastighetsalternativ

Om Bosch VitaStyle

Bosch VitaStyle är en kombination av vanlig mixer och smoothie-mixer. Den har en motordel med två knappar som låter dig välja en hastighet på upp till 21 000 varv per minut, en glaskanna på 1 liter som kan blanda både heta och kalla ingredienser, avtagbara knivar och en drickflaska på 600 ml med matchande lock.

Motorn är inte den starkaste, men den är tillräckligt stark för att hantera det mesta. Du kan enkelt sätta in frysta bär och blanda dem på nolltid.

Kniven är avtagbar så att du enkelt kan rengöra den efter användning. Glaskanna, locket och 2Go-flaskan kan läggas i diskmaskinen.

Bosch VitaStyle är det perfekta valet för dig som behöver en smoothie-mixer men också vill ha funktionerna som i en vanlig mixer, så den kan också användas för andra saker och du behöver inte ha fler olika maskiner.

Den får positiva recensioner i tester, där både 600 ml drinkflaska och 1 liters glaskanna berömts för att kunna användas till allt från smoothies till hackade nötter. Det är också lätt att rengöra eftersom dess rostfria stålblad är löstagbara.

Som en blender fungerar den på samma sätt som andra blandare av samma typ. Du fyller dina ingredienser i dricksflaskan, monterar locket med en kniv och vänder upp och ned i motordelen. Bländaren aktiveras dock inte automatiskt utan kräver att du väljer mellan hastighet 1 eller hastighet 2,

Glaskanna, dricksflaska och lock tål diskmaskin.

När det gäller design är mixern väldigt neutral i färg och kan således passa in i alla kök i Danmark. Den är vit och i rostfritt stål. Så det kommer att pryda alla kök med sin exklusiva design.

Boschs Vitastyle-mixer är en mycket enkel och användbar mixer som kan användas för de flesta ändamål.

Både knivarna och de andra avtagbara delarna tål också diskmaskinen, och rengöringen kan därmed enkelt slutföras i en hektisk vardag. Dessutom tål glaskannan både kalla och heta ingredienser, detta gör mixern idealisk för soppor och liknande, till exempel.

I praktiken har mixern två knappar som låter dig styra hastigheten med vilken mixern ska köras. Den kan köras med hastigheter upp till 21 000 rpm. Både glaskannan och dricksflaskan kan monteras på locket med kniven så att du kan blanda din smoothie direkt i flaskan som du behöver ta med dig på språng.

Du fyller helt enkelt ingredienserna i antingen kannan eller flaskan, skruvar på locket med kniven på, vänder upp och ned i motordelen. Aktivera sedan mixern själv genom att trycka på antingen hastighet 1 eller 2.

Valda specifikationer

 • Watt: 350
 • Liter: 0,6
 • Rostfritt stål
 • Färg vit
 • Värmebeständig kanna
 • Blandningshastighet: 21 000 varv / min
 • Antal hastighetsinställningar: 2
 • BPA-fri plast
 • Glasflaska ingår

Magimix Le Blender

Magimix Le Blender

Magimix Le Blender har testats av flera olika experter – det inkluderar både det danska och svenska konsumentrådet samt den engelska konsumenttidningen which.co.uk.

Det finns en bred enighet om att denna smoothie-mixer är ett riktigt bra val om du vill ha en säker och stabil smoothie-mixer.

MAGIMIX Le Blender är, som namnet antyder, en extremt kraftfull mixer som garanterat förändrar ditt sätt att laga mat! Blandaren har hyllats till himlen i tester, och trots den mycket anonyma designen, låt dig inte luras: detta är en mixer med mycket juice och kraft, vilket får den att slå direkt med en topposition i detta mixertest.

Om du vill ha en säker och samtidigt stabil smoothie-mixer är Magimix Le Blender ett riktigt bra val. Mixarens utseende är väldigt klassiskt och ser ut som en typisk standardblender. Bakom det klassiska och snygga utseendet gömmer sig dock både en kraftfull och mångsidig mixer. Smoothien måste blandas i glaskannan, som rymmer upp till 1,8 liter och har en kraftfull effekt på så mycket som 1200 W, vilket också är särskilt högt för en smoothie mixer.

Kort om Magimix Le Blender

Magimix Le Blender ser väldigt standard ut, men det finns en riktigt kraftfull och mångsidig mixer gömd i denna fina design. Smoothien blandas i glaskannan, som har en kapacitet på 1,8 liter med en effekt på 1200 W, vilket är högt för en smoothie mixer.

Le Blender har granskats grundligt av de norska mastodonerna Dinside.no och Teknisk Ukeblad, som båda var imponerade av vad de såg. Det är sällsynt att en produkt får hela 9,4 av 10 stjärnor i tester, men detta var ändå fallet på Dinside.no. Speciellt den höga hastigheten och den enkla rengöringen gör höga i test, och denna mixer rekommenderas också av den danska livsmedelsexperten Umahro Cadogan!

Bra saker om Magimix Le Blender

 • Klassiskt i sitt utseende
 • Stabil, säker och robust
 • Glaskanna med en kapacitet på 1,8 liter
 • Fyra förinställda program för bland annat soppa och glass
 • Åtta olika hastighetsfunktioner samt en turbo-pulsfunktion
 • Recepthäfte med 80 olika recept ingår
 • 3 års garanti från tillverkaren

Användning och funktioner

Magimix Le Blender kan göra mer än bara blanda smoothies. Modellen kan också göra soppa och krossa glass via fyra förinställda program, och för att anpassa varje blandning till varje drink finns det åtta olika hastigheter plus en turbo-pulsfunktion.

Otroligt hög hastighet underlättar förberedelser!

Denna mixer liknar på många sätt alla andra – och ändå kan den inte skilja sig mer från dem. Här tänker vi särskilt på hela 22 000 varv per. minut, vilket gör detta till en mycket speciell mixer. De höga varvtalen gör din förberedelse enklare, eftersom du inte behöver klippa grönsakerna innan du fyller dem i mixern – de kommer att krossas omedelbart!

Andra fördelar

Magimix Le Blender är en tyst mixer som är både robust och stabil. Ett recepthäfte med mer än 80 olika inspirationsrecept ingår också, så att du snabbt kan komma igång med modellen. Det finns 3 års garanti på modellen från tillverkaren.

Om Magimix Le Blender

Magimix Le Blender innehåller ett antal funktioner och kan användas för mer än bara smoothies. Förutom att den är lämplig för smoothies är den också lämplig för blandning av soppa eller glass, till exempel eftersom den tål både heta och kalla ingredienser.

Dessutom har Le Blender inga problem med frysta bär och glass, precis som nötter blandas snabbt och effektivt. Användarvänlighet är i toppklass med enkla användningsalternativ, och det finns till och med fyra förinställda program som gör det enkelt att göra både smoothies, grönsaksdrycker och soppor. Det är enkelt att rengöra denna mixer eftersom det inte finns någon hällpip och den enda repen i färgen är faktiskt att modellen inte klarar av en resa i diskmaskinen!

Den är utrustad med fyra förinställda program och har också åtta olika hastigheter samt en turbo-pulsfunktion, så att du kan justera den varje gång du blandar efter behov och konsistens.

Trots den kraftfulla effekten av mixern är den extremt tyst och står både robust och stabil på bordet under körning. Magimix Le Blender levereras med ett recepthäfte där du kan få inspiration till mer än 80 olika recept som mixern passar för att göra.

Le Blender ger dig all den kraft du behöver i ditt kök, och från dag 1 kommer det att underlätta matlagning i köket. Testresultaten visar att denna mixer är i en klass för sig – du ska aldrig titta på hundens hår när det gäller effektivitet och hastighet!

På så sätt kan du snabbt komma igång med mixern. Dessutom tillhandahålls en fullständig 3-årsgaranti från tillverkaren i händelse av en olycka.

Valda fördelar med Magimix Le Blender:

 • Hög effekt på 1200 W.
 • Glasburk på 1,8 liter
 • Fyra förinställda program
 • Åtta olika hastigheter

Sage of Heston Blumenthal the Boss To Go

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go har testats av både testwebbplatserna expertreviews.co.uk och which.co.uk, och på båda ställena är experterna överens om att modellen är en riktigt bra smoothie-mixer.

Smoothie-mixern Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go har fått betyg av experterna som en riktigt bra mixer. I recensionerna betonas att modellen både har ett snyggt utseende och en solid kvalitet. Dessutom är motorns förmåga stark och förvandlar både frukt och grönsaker till en dryckesfärdig smoothie på mycket kort tid. Sage-märket är allmänt känt, och den eleganta designen i en färg med borstat aluminium hyllas i de olika testerna.

Särskilt betonas modellens solida kvalitet och snygga utseende, liksom den starka motorns förmåga att på kort tid förvandla frukt och grönsaker till en dryckesfärdig smoothie.

Bra saker om Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go

 • En smoothie-mixer i högsta kvalitet
 • Användarvänlig
 • Kraftfull motor med en effekt på 1000 W
 • Unikt Kinetix-blad
 • Blanda ingredienserna i smoothien upp till 42 böter
 • Två 500 ml behållare med tillhörande drickslock ingår
 • Fri från BPA
 • Kan diskas i diskmaskin

Kort om Sage of Heston Blumenthal the Boss To Go

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go är en kraftfull mixer med en effekt på 1000 W. Den kraftfulla motorn gör att även besvärliga frukter eller grönsaker lätt kan förvandlas till en färdig smoothie. Detta är särskilt tack vare det unika Kinetix-bladet som drar in ingredienserna och pulveriserar dem snabbt och enkelt.

Modellen är utformad för att skapa en mycket fin smoothie, och jämfört med en traditionell smoothie kan Sage av Heston Blumenthal Boss To Go blanda ingredienserna upp till 42 procent finare. Det gör smoothien mycket mer krämig, och detsamma gäller de hårdare grönsakerna.

Om Sage of Heston Blumenthal the Boss To Go

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go är en kraftfull mixer med en effekt på 1000 W. Detta anses vara en kraftfull motor som kan göra till och med hårda och besvärliga grönsaker och frukter till en krämig smoothie. Detta är tack vare det unika Kinetix-bladet, eftersom det drar ingredienserna i kniven och pulveriserar dem på nolltid så lätt som en bris. Med just den här modellen kan du därför också förvänta dig en mycket fin och smidig smoothie, där Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go kan blanda ingredienserna upp till 42 procent finare jämfört med andra smoothies. Detta gör smoothien krämig, och detsamma gäller hårda grönsaker.

Användning och funktioner

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go är en mycket enkel mixer när den används. Två behållare om 500 ml vardera ingår, båda är mycket tjocka och beständiga – dessutom är de också BPA-fria och diskmaskinsäkra.

Tillsätt ingredienserna i röret högst upp och sätt på den kraftfulla motorn, och på bara några sekunder blir ingredienserna till en krämig smoothie som kan drickas. Modellen hyllas i de olika testerna för den snygga designen med en färg i borstat aluminium.

Mer information

Modellen är användarvänlig eftersom den är en mycket enkel mixer som är lätt att använda. Blandaren levereras med två behållare, som vardera rymmer 500 ml smoothie. Samtidigt är de tåliga eftersom de är tjocka och motståndskraftiga, och de kan också vara diskmaskinssäkra och BPA-fria. Du lägger bara till ingredienserna och sätter på den kraftfulla motorn, du står också med den färdiga drinken.

Andra fördelar

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go är ett utmärkt val för konsumenten som vill ha det bästa av det bästa. Sage-varumärket är mycket erkänt, och särskilt i Storbritannien är varumärket ett av de största på marknaden.

Varje detalj har tänkt på, och eftersom två behållare ingår är det båda möjligt att dricka smoothien omedelbart, men du kan också ta den med dig på språng i behållaren.

Sage av Heston Blumenthal the Boss To Go är det rätta valet för konsumenten som verkligen vill ha det bästa av det bästa och smoothies av högsta kvalitet. Med den här modellen har detaljerna varit genomtänkta och eftersom två behållare med ett smart drickslock ingår, kan du både göra smoothien och dricka den omedelbart, men du kan också ta en med dig på språng.

Valda fördelar med Sage of Heston Blumenthal the Boss To Go:

 • Väldigt bra kvalitet
 • Motor med effekt på 1000 W.
 • Kan blanda ingredienserna upp till 42 procent finare än på en vanlig mixer
 • Två BPA-fria plastbehållare ingår

KitchenAid 5080ECA

KitchenAid 5080ECA

KitchenAid 5080ECA har inte inkluderats i några tester som vi har kunnat hitta, men eftersom detta är en vanlig lyxblandare från varumärket KitchenAid har vi inkluderat den ändå.

Denna modell är en vanlig lyxblandare. KitchenAid är allmänt känt för lyx och detta är inget undantag med denna mixer.

Det kan se ut som en kaffemaskin framför allt, men ändå är det en kraftfull blender på 1300 W.

Kort om KitchenAid 5080ECA

KitchenAid 5080ECA ser lite ut som en kaffemaskin, men det här är en kraftfull blender vid 1300 W.

Modellen är enkel att använda: lägg ingredienserna uppifrån via tratten, och mångsidigheten är hög eftersom du kan göra smoothies, milkshakes, juice, såser och soppa på modellen.

Tack vare den magnetiska låsfunktionen MagnaLock kan inte kannan välta eller skaka under användning.

Bra saker med KitchenAid

 • Full 7 års garanti
 • Extremt kraftfull modell med en effekt på 1300 W.
 • Fyra olika program att välja mellan
 • Intelli-Speed-System som säkerställer bästa möjliga hastighet
 • Kan diskas i diskmaskin
 • Kanna med en kapacitet på 1,75 liter
 • Fri från BPA

Användning och funktioner

KitchenAid 5080ECA är lätt att använda. Efter att ha fyllt med ingredienser, välj mellan fyra olika program – och modellen kan också krossa is.

Hastigheten justerar sig själv med Intelli-Speed-System, men det kan också justeras manuellt om du föredrar det.

Under användning kan du lägga till nya ingredienser lite i taget, och den kraftfulla motorn klarar till och med mycket hårda tillsatser. Resultatet är en krämig smoothie utan stenar och skinn.

Om KitchenAid 5080ECA

Modellen är enkel att använda, du lägger bara till ingredienserna längst upp genom tratten och väljer sedan mellan fyra olika program. Maskinens mångsidighet är hög eftersom den förutom smoothies kan användas för att tillverka juice, milkshakes, olika såser och soppor.

Du får en 7-årig garanti om du investerar i KitchenAid 5080ECA. Modellen har en kapacitet på 1,75 liter och är BPA-fri. Dessutom är modellen lätt att rengöra, eftersom alla delar är diskmaskinssäkra.

Dessutom kan den också användas för att krossa is. Tratten betyder att du kan lägga till ingredienser på vägen under användning medan maskinen är igång. Motorn klarar även mycket hårda tillsatser och ingredienser i allmänhet.

Om den används för att göra en smoothie blir resultatet utsökt och krämigt utan stenar och skinn från frukten.

Tillbringaren har en kapacitet på 1,75 liter och är fri från BPA. Det är lätt att rengöra eftersom alla delar är diskmaskinssäkra.

Valda fördelar med KitchenAid 5080ECA:

 • Kraftfull modell på 1300 W.
 • Fyra olika program
 • Intelli-Speed systemet garanterar bästa möjliga hastighet
 • 7 års garanti

Den är utrustad med en magnetlåsfunktion som kallas MagnaLock, vilket innebär att kannan varken skakar eller kan välta under användning. Dessutom har den smarta Intelli-Speed-System, med vilken hastighet justeras automatiskt.

Du kan dock också välja att justera hastigheten manuellt om du föredrar det.

Som en bonus får du hela 7 års garanti genom att investera i en KitchenAid 5080ECA.

Electrolux Sportsblender ESB2500

Electrolux Sportsblender ESB2500

Denna sportiga smoothie-mixer är det perfekta valet för dig som vill dricka dina smoothies när du är på språng. Två drickflaskor med lock i olika färger ingår, så att du enkelt kan se skillnaden mellan dem.

Electrolux ESB2500 Sportsblender har inte inkluderats i testet, men modellen är ett bra köp eftersom den är av god kvalitet och samtidigt är den mycket prisvärd. Således ett bra val för de konsumenter som letar efter en billig modell. Ett bra val för en nybörjare som föredrar en enkel smoothie-mixer utan alltför många funktioner.

Electrolux ESB2500 Sportsmixer är ett bra val, eftersom du får en mixer av god kvalitet, vilket också är överkomligt.

Det kan därför vara ett bra val om du inte vill gå ut och investera mer pengar utan bara letar efter en billig modell.

Dessutom kan det vara ett bra förstahandsval, eftersom det är en enkel smoothie-mixer utan många funktioner att bekanta sig med.

Kort om Electrolux ESB2500 Sportsblend

Electrolux ESB2500 Sportsblend är lång och tunn att titta på med en enda på / av-knapp på framsidan. Motorn är inte den största på 300 W, men det är lätt att blanda både frukt och grönsaker på modellen. Modellen är skapad för att kunna ta smoothien på språng och därför ingår två 600 ml behållare med lock.

Därför rekommenderar vi det: Electrolux Sportsblender ESB2500 är en smart liten smoothie-mixer som fungerar bra i tester. Det gör läckra smoothies med krämig konsistens utan att knåda, och kommer sedan med 2 drickflaskor på 600 milliliter. En smart liten detalj är att de medföljande locken har olika färger så att du enkelt kan skilja flaskorna från varandra. Du och din partner kan således enkelt njuta av var och en av dina smoothies utan rädsla för att byta runt dem, eller så kan du göra flera smoothies för olika ändamål och alltid identifiera dem med lockets färg. Rengöringen är också lätt att göra, eftersom dricksflaskor och lock är diskmaskinssäkra.

Bra saker med Electrolux ESB2500

 • En prisvärd smoothie-mixer
 • Lämplig för att ta smoothien på språng, eftersom den görs direkt i behållaren
 • Två levererade behållare om vardera 600 ml
 • Sugkoppar säkerställer stabilitet så att de sitter fast på bordet
 • BPA-fri, absorberar inte smak eller lukt från smoothien
 • Lätt att rengöra eftersom knivarna kan tas bort

Användning och funktioner

På Electrolux ESB2500 Sportsblend är det möjligt att göra smoothien direkt i behållaren. Allt du behöver göra är att trycka på en enda knapp och sedan kan du använda pipen för locket. Under blandning är det möjligt att slå på en pulsfunktion om ökad kontroll krävs och modellen är säkrad så att den inte kan starta förrän den är korrekt monterad.

Om Electrolux ESB2500 Sportsblender

Electrolux ESB2500 Sportsblender är en tunn och lång modell med en enda knapp på framsidan, på vilken du både sätter på och stänger av maskinen. Motorn har endast en effekt på 300 W, vilket inte är den mest kraftfulla, men ändå kan den fortfarande enkelt blanda både grönsaker och frukt.

Electrolux Sportsblender ESB2500 fungerar på samma sätt som andra smoothie mixer. Du fäster locket med kniven på dricksflaskan och vänder upp och ner i motordelen. Efter detta måste du dock sätta på en knapp själv, där du med andra smoothieblandare bara måste trycka på eller fästa flaskan på motordelen.

Modellen är skapad för smoothies som du enkelt kan ta med dig på språng när du blandar smoothien direkt i en av de två medföljande behållarna på 600 ml. Två lock ingår, så att du enkelt kan ta med dig utan att spilla.

Du fyller helt enkelt ingredienserna i behållaren, trycker på knappen och kan sedan ersätta kniven med locket.

För denna smoothie mixer får du 2 drickflaskor på 600 ml vardera samt 2 lock i olika färger. Motordelen har en extern konstruktion av rostfritt stål och har en pulsfunktion genom att du kan slå på och av med intervaller via på / av-knappen.

Under blandning kan du använda maskinens plusfunktion, vilket gör att du kan få ökad kontroll. Som en säkerhetsfunktion kan modellen inte starta förrän den är korrekt monterad.

Dessutom finns det sugkoppar längst ner på maskinen för att säkerställa att maskinen är stabil på bordet medan den är igång.

Drickflaskor och lock är diskmaskinssäkra.

Andra fördelar

Båda behållarna är BPA-fria och de absorberar varken smak eller lukt från smoothien. Knivarna i mixern är gjorda av rostfritt stål och är avtagbara, vilket underlättar rengöringen.

För att säkerställa hög stabilitet när mixern är igång finns det sugkoppar i botten, vilket gör att den står bättre på bordet.

De två medföljande behållarna är BPA-fyra och absorberar varken smak eller lukt från ingredienserna. Knivarna i mixern kan också tas bort så att de är lätta att rengöra och de tillverkas också i rostfritt stål.

Valda fördelar med Electrolux ESB2500 Sportsblend:

 • Prisvärd mixer
 • Gjord för att ta smoothien när du är på språng
 • Pulsfunktion under tillagning
 • Två levererade 600 ml behållare
 • Detaljer:
 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Tillbehör: Extra behållare på 0,6 liter och 2 lock
 • Hastigheter: 1
 • Diskmaskin säker: Ja (drickflaskor och lock)

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Modellen Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender har bland annat testats av tidningen The Independent tillsammans med sju andra så kallade ”bullet” -blandare (formade som en patron).

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender markeras som en riktigt bra mixer, och det är särskilt ett bra val för konsumenten som vill ha sina smoothies på språng.

Aura Mix & Go Pro är gjord för dig när du är på språng. Två drickflaskor med drickslock ingår, som du enkelt kan bära i bilen eller väskan. Det är också det bästa i tester på Letliv, och sedan är det tillgängligt till ett rimligt pris online.

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender är en så kallad ”bullet” -blandare, som är formad som en patron.

Denna modell framhävs som en extremt bra mixer och ett bra val för konsumenten som vill ha smoothien på språng.

Det kallas Mix & Go, eftersom detta är det främsta syftet med mixern.

Kort om Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender kallas Mix & Go eftersom det är själva syftet med denna smoothie-mixer.

Processen är mycket enkel: lägg till ingredienser, sätt på locket och blanda. Då är smoothien redo att dricka.

Två transportabla behållare med lock ingår som skyddar mot läckage. Om du vill ha en kall smoothie, använd de medföljande Cool Tubes.

Fyll dessa med vatten och lägg dem i frysen kvällen innan och lägg dem tillsammans med behållaren när du lämnar nästa morgon – då hålls drycken kall under lång tid. De transportabla behållarna har båda en kapacitet på 600 ml.

Därför rekommenderar vi det: Russell Hobbs Aura Mix & Go Pro är den perfekta lilla blendern för dig som vill dricka dina smoothies när du är på språng. Det kan vara när du sitter i tåget eller kör bil, men det kan också vara före eller efter träning. Med Aura Mix & Go Pro är det lite lättare, för det kommer med ett par drickflaskor med tillhörande drickslock som kan klickas upp och in. Smoothie-mixern fungerar också riktigt bra i tester och blir testvinnare på Letliv . Bland annat hyllas den för att göra en smoothie med en jämn konsistens, och då är drickflaskorna lätta att dricka från. Priset är också mycket rimligt, så här kan du göra ett riktigt bra köp.

Bra saker om Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

 • Grundmodell utan många funktioner
 • Bra för mjuka frukter
 • Två to-go-containrar ingår med tillhörande lock
 • Inkluderade Cool Tubes som kan hålla smoothien sval
 • Lätt att städa

Användning och funktioner

Experter noterar att Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender är lite av en basblandare utan många funktioner, men särskilt smoothies baserade på mjuka frukter blir riktigt bra.

Det är lätt att komma igång med blandning och det tar cirka 30 sekunder att få en smoothie om du använder mjuka frukter. De hårdare ingredienserna kan väl reta modellen lite.

Dessutom är det också möjligt att göra soppa, cocktails och proteinshakes på Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender.

Om Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender

Den lilla Aura Mix & Go Pro smoothie-mixern är skapad för att göra smoothies direkt i transportabla drickflaskor. Den levereras med 2 drickflaskor om 600 ml vardera och ett tillhörande drickslock, som kan klickas upp och in när du behöver en slurk av din smoothie.

Det är användarvänligt eftersom processen är enkel. Tillsätt bara ingredienserna, sätt på locket och blanda. Efter en kort tid är smoothien redo att dricka och kan fångas på språng.

Två behållare ingår att ta med dig, med tillhörande lock som skyddar mot spill. Båda behållarna rymmer 600 ml.

Motordelen står på halkfria fötter och manövreras enligt samma princip som NutriBullet och liknande blender genom att fästa en av dricksflaskorna i det inbyggda klicksystemet. Detta aktiverar motorn och blandar dina ingredienser till en jämn massa. Enligt tillverkaren kan den här smoothie mixer gå upp till 1 minut åt gången.

Dessutom ingår Cool Tubes, som du kan använda om du vill ha smoothies som är helt kalla. Dessa bör fyllas med vatten dagen innan du använder dem och sedan frysas.

När du går med smoothien sätts de ihop med behållaren, även drycken kan hållas kall under lång tid.

Plastflaskorna och locken kan diskas i diskmaskin. En liten krosskopp ingår också.

Enligt experter anses Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender vara en basblandare som inte har många funktioner. Det är dock särskilt lämpligt för smoothies på mjuka frukter.

Andra fördelar

Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender är i den billigare änden av prisklassen eftersom den inte har så många funktioner. I gengäld blir smoothiens kvalitet god.

Det är annars lätt att använda eftersom det bara tar cirka 30 sekunder att göra en smoothie baserad på mjuka frukter. Modellen kan ha problem med hårda och större ingredienser.

Förutom smoothies kan mixern också användas för att till exempel göra soppor, proteinshakes och cocktails. Sammantaget uppnås dock den största framgången med mjuka ingredienser.

Modellen är gjord för att inte bli smutsig och är mycket lätt att rengöra. Dessutom noterar experterna att modellen är snygg att titta på med en strömlinjeformad design.

På prisskalan är Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender i den billiga änden. Det beror på att det inte har många funktioner. Å andra sidan är det bra för smoothies och dess kvalitet misslyckas inte.

Som en bonus är modellen också gjord för att inte behöva bli smutsig, och den är också mycket lätt att rengöra. Som en sidoanteckning berömdes modellen av experterna för att vara vacker med sin strömlinjeformade design.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,6 liter
 • Tillbehör: Extra behållare på 0,6 liter, 2 lock och krosskopp
 • Hastigheter: 1
 • Diskmaskin: Ja (behållare och lock)
 • Valda fördelar med Russell Hobbs Mix & Go Cool Personal Blender:
 • Grundmodell som är särskilt bra för mjuka frukter
 • Skapad för att kunna ta smoothies när du är på språng
 • Cool Tubes garanterar en kall smoothie
 • Två transportabla containrar med säkerhetslock ingår

NutriBullet PRO 900 – kraftfull smoothie-mixer

NutriBullet PRO 900

NutriBullet PRO 900 är möjligen den ultimata smoothie mixern. Det är extremt populärt bland köpare och fungerar också bra i tester. Ett riktigt bra val för dig som i första hand behöver blanda smoothies.

Den amerikanska konsumentwebbplatsen thewirecutter.com har testat en mängd smoothieblandare inklusive NutriBullet Pro 900-modellen på parametrar som smoothiekvalitet, användarvänlighet, funktioner och hanterbarhet.

Experterna är imponerade av NutriBullet Pro 900 och lyfter särskilt fram modellens starka motor, mångsidighet och intuitiva användning.

Med denna mixer från NutriBullet får du en kraftfull och mångsidig mixer som klarar alla ingredienser. Med extraktorbladet väcker det entusiasmen hos experter som berömmer den krämiga konsistensen som bladet kan producera. Så om du vill göra krämiga smoothies eller soppor är NutriBullet Pro 900w ett självklart val.

Kort om NutriBullet Pro 900

NutriBullet Pro 900 finns, som namnet antyder, i NutriBullet-serien och är därför också formad som en patron, vilket ger ökad kompakthet och modellen kräver mindre utrymme.

Modellen har 900 W, och experterna noterar i detta sammanhang att motorn är mycket kraftfull. Detta innebär att modellen kan hantera fryst frukt, trådig ingefära, klibbigt jordnötssmör, svala dadlar och hårda grönsaker. Experterna har testat alla dessa, och NutriBullet Pro 900 blandar alla ingredienser utan problem.

Det är därför vi rekommenderar det: Det tar mycket ansträngningar att få läckra krämiga smoothies helt utan klumpar, och enligt tester och recensioner kan NutriBullet PRO 900 hantera just detta. Det berömdes för att vara både kraftfull och enkel att använda, vilket är en perfekt kombination för dig som lever en hälsosam och aktiv livsstil. Här kan du snabbt och enkelt blanda en utsökt och krämig smoothie, som antingen kan ingå som en del av frukosten eller fungera som ett hälsosamt och näringsrikt mellanmål under dagen. Med de medföljande kopparna och locken är det också möjligt att blanda flera olika saker, och du kan därmed också mosa, hugga eller blanda.

Bra saker med NutriBullet Pro 900w-mixern

 • Kabelrulle
 • Två extraktorblad
 • 900 watt motor

Användning och funktioner

Experterna framhåller omedelbart att NutriBullet Pro 900 är väldigt lätt att använda och att användningen fungerar väldigt intuitivt. Du kan till och med använda modellen direkt, du tar den ur lådan utan att först behöva läsa om användbarhet och användning.

NutriBullet Pro 900 är utrustad med två extraktorblad, som ser till att ingredienserna dissekeras helt och du får en fin krämig smoothie på NutriBullet Pro 900 – även när du blandar tjockare texturer som nästan måste ätas med en sked.

Modellen har bara en hastighet, men den upplevs inte som ett problem av experterna.

Om NutriBullet Pro 900w mixer

NutriBullet PRO 900 är en kraftfull dedikerad blender som levereras med både drickskoppar och lock. Det säljs alltså som en paketlösning för dig som i första hand behöver den för att blanda smoothies, men den kan också hantera många andra funktioner.

NutriBullet Pro 900 har en kapacitet på 900 ml och ytterligare 700 ml behållare ingår. Dessa är utrustade med To Go-lock, som är säkerhetslock som förhindrar läckage om du vill ta din smoothie på språng.

Denna mixer är utrustad med en motor med 900 watt, vilket gör det enkelt att blanda både frukt, bär och grönsaker – även om de är frusna. Detta gör mixern till ett mångsidigt verktyg eftersom den passar alla ingredienser. Blandaren berömdes också för sin motor av experter som kallar den ”mycket kraftfull”.

Mixern är utformad för att orsaka så lite röran som möjligt på köksbordet, så du behöver bara fylla ingredienserna i koppen, skruva på locket med knivar och sätta i basen – då gör den resten själv. Skruva därefter av locket med knivarna och du kan antingen dricka din smoothie direkt från koppen, hälla den i ett glas eller sätta den i kylen. Med både dryckelock och to-go lock finns det flera alternativ.

Blandaren är utrustad med två Extractor Blade-blad, som tillsammans med den kraftfulla motorn ger innehållet en krämig konsistens.

Skålstorleken är 0,71 liter och rymmer lätt en utsökt smoothie eller soppa för två personer. Disken har fördelen att den passar i diskmaskinen.

De medföljande kopparna är 0,9 respektive 0,5 liter, och det är således möjligt att antingen göra flera portioner eller bara en enda portion som kan tas på språng.

Enligt tillverkaren kan kopparna tvättas i maskinen, men knivarna måste tvättas för hand.

Designen på denna mixer från NutriBullet är enkel och är därför lätt att rengöra. Detsamma gäller bladet som inte tål diskning men snabbt kan sköljas av under kranen.

Blandaren är utrustad med en sladdrulle, vilket gör den praktisk och lätt att packa ihop och lägga bort om du inte vill att den ska stå framför.

Detaljer:

 • Kapacitet: 0,5 liter
 • Tillbehör: Extra 0,9 liters behållare, drickslock och lock
 • Hastigheter: 1
 • Kan diskas i diskmaskin: Ja (behållare och lock)
 • Valda fördelar med NutriBullet Pro 900:
 • 900 W motor
 • Mångsidig modell som kan hantera många olika typer av ingredienser
 • Med fläktblad
 • Med To Go-lock för behållare

Bosch MMBM7G2M-mixer – håller vid alla temperaturer

Bosch MMBM7G2M-mixer - håller vid alla temperaturer

Denna mixer från Bosch har en fin design och är lämplig för blandning av både kalla och heta ingredienser. Med högkvalitativa material är detta en hållbar mixer som är gjord för att hålla.

Om du vill ha en vanlig mixer som också kan användas som smoothie-mixer är Bosch VitaStyle det rätta valet. Den fungerar bra i tester och levereras med både en 1-liters kanna ?? och en dricksflaska med lock.

Denna mixer från Bosch har fått bra recensioner från Consumer Council Think.

Därför rekommenderar vi det: Bosch VitaStyle är det perfekta valet för dig som har sett dig snygg på en smoothie-mixer men också vill ha funktionerna i en vanlig mixer. Den fungerar riktigt bra i tester och har både en vanlig glaskanna på 1 liter och en drickflaska på 600 ml, så att du kan göra allt från smoothies till hackade nötter och mer. VitaStyle har löstagbara blad av rostfritt stål vilket gör att den är lätt att rengöra. Alla avtagbara delar är också diskmaskinssäkra, så rengöringen sker snabbt. Glaskanna kan också användas för både varma och kalla ingredienser, så den kan också användas för att göra soppor och liknande.

Bra saker med Bosch MMBM7G2M-mixer

 • Kniv i rostfritt stål
 • 2 hastigheter
 • Levererad drickbehållare

Om Bosch Vitastyle

Bosch Vitastyle MMBM7G2M är perfekt för att göra både läckra, krämiga smoothies men även varma soppor på vintern. Mixern har en kanna som är värmebeständig. Det betyder att du kan göra varm soppa utan att skada mixern.

Bosch VitaStyle är en kombination av vanlig mixer och smoothie-mixer. Den har en motordel med två knappar som låter dig välja en hastighet på upp till 21 000 varv per minut, en glaskanna på 1 liter som kan blanda både heta och kalla ingredienser, avtagbara knivar och en drickflaska på 600 milliliter med lock.

I den här blender från Bosch får du en solid mixer i hög kvalitet som är väl lämpad för att göra läckra smoothies eller soppor.

Med en 350 watts motor kan Bosch MMBM7G2M-mixern enkelt hantera krossad is och frysta bär och grönsaker, så att du kan göra precis den smoothie du gillar bäst.

Blandaren har en rostfri kniv och den medföljande kannan är i ThermoSafe-glas. Båda delarna är lätta att rengöra och i slitstarka material som är gjorda för att hålla länge.

Det coolaste med denna mixer är att en flaska ingår så att du kan ta smoothien med dig till jobbet eller skolan. Du kan även ta med soppa till middag om du ska någon annanstans. Mixern är mycket lämplig för dig som är mycket på språng och som behöver ta med dig mat eller dryck. Flaskan är 500 ml, så den är perfekt i storlek. Det är också i splittrigt, luktfritt och smakneutralt Tritan, som passar bra i en flaska som du behöver mycket.

Som en smoothieblandare fungerar den på samma sätt som andra blandare av samma typ. Du fyller dina ingredienser i dricksflaskan, monterar locket med en kniv och vänder upp och ned i motordelen. Bländaren aktiveras dock inte automatiskt utan kräver att du väljer mellan hastighet 1 eller hastighet 2,

Tillbringarens termosäkra glas gör att den tål alla temperaturer. Blandaren är därför perfekt för både iskalla smoothies och varma soppor.

För att kunna ge rätt resultat är denna mixer utrustad med två hastighetsfunktioner. Blandaren har också en pulsfunktion, så att du enkelt kan använda den med ett enda knapptryck. På det sättet är denna mixer lätt att hantera och perfekt för att laga rätter med precis den konsistens som passar dig.

Glaskanna, dricksflaska och lock tål diskmaskin.

Motorn är inte den starkaste, men den är tillräckligt stark för att hantera det mesta. Du kan enkelt sätta in frysta bär och blanda dem på nolltid.

Kniven är avtagbar så att du enkelt kan rengöra den efter användning. Glaskanna, locket och 2Go-flaskan kan läggas i diskmaskinen.

Förutom kannan ingår en praktisk to-go-flaska i Tritan, vilket gör det enkelt att ha en smoothie på språng. Flaskan kan enkelt rengöras med en resa i diskmaskinen.

När det gäller design är mixern väldigt neutral i färg och kan således passa in i alla kök i Danmark. Den är vit och i rostfritt stål. Så det kommer att pryda alla kök med sin exklusiva design.

Boschs Vitastyle-mixer är en mycket enkel och användbar mixer som kan användas för de flesta ändamål.

Valda specifikationer

 • Watt: 350
 • Liter: 0,6
 • Rostfritt stål
 • Färg vit
 • Värmebeständig kanna
 • Blandningshastighet: 21 000 varv / min
 • Antal hastighetsinställningar: 2
 • BPA-fri plast
 • Glasflaska ingår

Blender, smoothie-mixer eller juicer – vad är skillnaden?

Blender, smoothie-mixer eller juicer - vad är skillnaden?

Kanske har du också svårt att hitta på marknaden för att blanda. Följande kommer att vara en guide som man kan ta reda på skillnaderna mellan blandare, smoothie mixer och juicepressar. Dessutom kommer fördelarna och nackdelarna med de olika att granskas.

Det kan vara svårt att ta reda på hur stora skillnaderna är mellan vanliga blandare, smoothie mixer och juicepressar. Baserat på en artikel från Who.co.uk, guidar vi dig till fördelar och nackdelar med varje typ:

Vanlig mixer

Fördelarna och nackdelarna med den vanliga mixern beskrivs nedan.

Fördelar med den vanliga mixern:

En stor fördel med en vanlig mixer är att den är så mångsidig. Detta innebär att man kan göra många typer av olika strukturer. Detta gäller smoothies, cocktails, soppor, såser och glass. Vanliga blandare är mycket mångsidiga, vilket innebär att du kan göra många typer av texturer – både smoothies, soppor, cocktails, såser och till och med glass. Dessutom kan många vanliga blandare hugga, mosa och krossa is och ha värmeelement för soppa.

Dessutom har de flesta vanliga blandare möjlighet att hugga, purera och krossa is och har också värmeelement för soppa.

Nackdelar med den vanliga mixern:

Många vanliga mixers är inte specialiserade på juicer eller gör smoothies. Därför är filter och ordstäv ofta inte tillräckligt bra för att sortera massa, kärnor och skinn. Det kan göra smoothien mycket bitter och tjock.

En nackdel med att välja en vanlig mixer är att den inte specialiserar sig på att göra smoothies. Filter och silar är därför ofta inte lika bra på att sortera korn, skinn och massa, vilket kan göra smoothien både tjock och bitter.

Så du får inte en så krämig och mjuk smoothie som du kan göra med en blender som är avsedd för ändamålet.

Smoothie-mixer

Fördelarna och nackdelarna med smoothie mixer granskas nedan.

Fördel:

För många kommer en smoothie mixer att påminna om en vanlig mixer, men den är ofta utrustad med en pip som gör att du kan hälla smoothien direkt i en dricksbehållare.

Samtidigt kan du få alternativ som inte tar så mycket utrymme på köksbordet eller när det förvaras i skåpet.

En Smoothie-mixer liknar vanliga mixers, men de är ofta utrustade med en speciell pip som gör att smoothien kan gå direkt i dryckesbehållaren. Smoothblandarna är också riktigt bra för att sortera ut massa, stenar och skinn, och då är de också bra för att blanda drycker. Dessutom är smoothie mixern bra för att blanda skinn, stenar och massa, vilket ger en utsökt och krämig konsistens.

En fördel är också att smoothien kan blandas direkt i behållaren du dricker från, vilket sparar både tid och tvätt. Dessutom är de lämpliga för blandning av drycker.

Nackdelar:

En nackdel kan vara att de kan vara svåra att rengöra om de inte får komma i diskmaskinen. Dessutom är urvalet inte lika stort, och modellerna är inte alltid lika mångsidiga som de är med den vanliga mixern.

Smoothblandarna kan vara svåra att rengöra, och då är urvalet inte särskilt stort. Många modeller är inte lika mångsidiga, så de kan inte utföra så många olika uppgifter.

Juicer

Juicerens fördelar och nackdelar granskas nedan.

Fördelar med en juicepress:

Ett bra sätt att få mer frukt och grönsaker – modellerna är särskilt bra för hårda grönsaker. De är snabba och bra för att konservera ett stort antal vitaminer och nästan all massa sorteras så att drycken blir klar och mjuk. Det finns många modeller att välja mellan, och vissa modeller kan också hugga kött och mala kaffebönor.

En stor fördel med en juicepress är att det är ett bra sätt att dricka dina grönsaker och därmed ett bra sätt att få mer frukt och grönsaker. En juicer är särskilt bra för hårda grönsaker.

De är snabba och bra för att bevara ett stort antal vitaminer, där nästan all massa sorteras ut, med vilken drycken blir mjuk och klar. Dessutom finns det många modeller på marknaden att välja mellan.

Nackdelar med en juicepress:

Juicepressar är inte lika bra på att göra smoothies och kan ha problem med mycket hårda ingredienser som nötter. Kräver ofta mycket rengöring och använder stora mängder ingredienser för att få en liten mängd juice.

En juicepress är inte så bra på att göra smoothies. Dessutom kräver det ofta mycket rengöring och kan vara ganska dyrt att använda, eftersom det använder ganska stora mängder frukt och grönsaker för en relativt liten mängd juice.

Guide: Vitaminer i din smoothie

Vitaminer i din smoothie

Massor av frukt och grönsaker i smoothien gör den till en viktig välfärdskälla. Läs vidare här och se vilka vitaminer du kan ta via din smoothie. Den här guiden är baserad på artiklar från Alt.dk och Femina.dk.

Vitamin B

Det finns många olika B-vitaminer, så det är svårt att skära vitamin B över en kam. Dessa är B1, B2, B3, B6, B8, B9 och B12. Vitamin B är viktigt för muskler, hjärna, hjärta, syn, energiomvandling, blodsocker och mer.

Få vitamin B i din smoothie med:

 • Mejeriprodukter
 • Nötter
 • Baljväxter
 • Grönkål
 • Bönor (kom ihåg att okokta gröna bönor kan vara giftiga)

D-vitamin

D-vitamin är särskilt viktigt för kroppens skelett, eftersom det är D-vitamin som ger benen och styrkan hos tänderna. D-vitamin finns främst i kött, ägg, fet fisk och i solens strålar.

Få D-vitamin i din smoothie med:

 • Feta mejeriprodukter
 • Avokado

K-vitamin

K-vitamin är viktigt för blodet och blodets förmåga att koagulera samt för bildandet av viktiga proteiner.

Få K-vitamin i din smoothie med:

 • Mejeriprodukter
 • Avokado
 • Kål
 • Broccoli
 • Spenat
 • Druvor

Järn

Järn är ett viktigt mineral för kroppen eftersom det hjälper de röda blodkropparna att transportera syre runt kroppen.

Få järn i din smoothie med:

 • Blomkål
 • Broccoli
 • Bönor (kom ihåg att okokta bönor kan vara giftiga)

Vitamin A

Gynnsamt för flera av kroppens funktioner. Stärker immunförsvaret och är särskilt bra för näthinnan, ögonen, håret och naglarna – A-vitamin är också viktigt för gravida kvinnor eftersom det hjälper fostrets utveckling.

Få vitamin A i din smoothie med:

 • Morötter
 • Tomater
 • Broccoli
 • Kål
 • Spenat

C-vitamin

C-vitamin hjälper till att stärka kroppens immunsystem och skyddar mot virus och bakterier. Hjälper också till att reglera kolesterolnivåer samt upprätthålla kardiovaskulär styrka.

Få vitamin C i din smoothie med:

 • Apelsiner
 • Citroner
 • Bär
 • Tomater
 • Blomkål
 • paprika

E-vitamin

E-vitamin är särskilt viktigt för hjärtat och cirkulationen, eftersom det skyddar kroppens celler från att brytas ner och hjälper till att bilda blodkärl och skyddar mot åderförkalkning och blodproppar.

Få vitamin E i din smoothie med:

 • Mejeriprodukter
 • Nötter (mestadels i mandlar)
 • Kål

Kalcium (kalk)

Kalcium (kalcium) som vitamin D är viktigt för att bygga och underhålla ben. Om du inte får tillräckligt med kalcium kan du i värsta fall få osteoporos.

Få kalcium i din smoothie med:

 • Mejeriprodukter (den absoluta huvudkällan till kalcium)
 • Nötter
 • Grönkål
 • Spenat

Värt att veta om Smoothie-mixers

Du kan blanda ganska mycket vad du känner för. Se dock till att du hanterar maten korrekt. När du behöver fylla din mixer med mat, se till att det inte är för mycket tillväxt i den. När du har blandat dina ingredienser, kom ihåg att tvätta mixern omedelbart

Värt att veta om Smoothie-mixers

Du borde veta detta innan du köper en mixer

Detta kan vara en fördel om du redan vet vad mixern ska användas till före köpet. Som du kunde läsa ovan är vissa blandare bättre för olika element, vilket också gör att du kan hitta en super användbar mixer för nästan inga pengar. Om du vet att mixern ska användas för mjuka råvaror kan du ofta som en tumregel välja en av de lite billigare modellerna. Om du å andra sidan vet att du i första hand behöver mixern för en lite hårdare råvara, kan det vara en idé att gå till en av de lite dyrare modellerna. Med hårda råvaror tänker vi främst på isklumpar, frysta bär osv., Vilket kräver lite kraft för att blanda.

Om du har läst alla beskrivningarna ovan kanske du märker att blandarna har olika motoreffekt. Du kanske har märkt att pris och kraft inte alltid är korrekta när det gäller en bra mixer. Många av ovanstående är superbra blandare trots en placering i den låga änden av prisklassen. De bästa blandarna är inte nödvändigtvis de dyraste, vilket också betonar vikten av ett test som detta, liksom vikten av att läsa det. Återförsäljaren vill ofta sälja dig den dyraste, just för att få största möjliga vinst.

När du får din nya mixer, var försiktig så att du inte överfyller den. Du kommer att kunna uppleva att mixern kan minska i hastighet under övertid, här är det viktigt att du bara stannar maskinen och enkelt försöker röra råvarorna lite så att den kan lossna lite. Om du inte gör det kan det leda till motorfel.

FAQ – Vanliga frågor

Hur testas smoothieblandarna?

Smoothieblandarna utvärderas utifrån deras blandningsegenskaper och användarvänlighet. Dessutom har man sett på ljudnivåer och byggkvalitet.

Vilken typ av mixer ska jag välja?

Det finns i allmänhet tre typer av blandare. Den klassiska mixern som är bra för nästan alla mixeruppgifter, men tar mycket plats och är svår att rengöra. Stickmixern, som är mobil och klarar nästan alla uppgifter, förutom att krossa is. Och slutligen finns det smoothie mixer, som är kompakt, utmärkt för att göra smoothies, och det finns nästan ingen diskmedel utan hänsyn efter användning. Det kan dock inte helt ersätta den klassiska mixern.

Vilka smoothie mixer är bäst i testet?

Sage of Heston Blumenthal the Boss To Go, NutriBullet Pro 900 och Magimix Le Blender

Nutribullet RX

10

Pris

10.0/10

Lämna en kommentar