Bäst skäggtrimmer 2020 – test av skäggtrimrar, vilken passar dig bäst?

Bäst i Test av skäggtrimmer

Fördelen med att välja en skäggtrimmer framför en rakhyvel eller rakhyvel är att du kan variera längdinställningen. På så sätt kan du hålla en del av skägget utan att behöva raka av det hela. Många modeller har många funktioner och egenskaper som underlättar vardagen, där vissa kan användas i vatten medan andra precis kanter och linjer. Vi har valt tio modeller som är bäst i test jämfört med de övriga marknadens skäggtrimmare!

Köpguide för skäggtrimmer

Det finns hundratals olika modeller av skäggtrimmer på marknaden idag vilka syftar till att klippa skägg, där du kan välja allt från rakapparater till hårklippare med en trimmerfunktion. Varför du ska välja en ren skäggtrimmer, beror på att skägg är betydligt starkare än vanliga hårstrån. Även om det finns hårklippare som skär skäggen bra, har de inte nästan samma kapacitet som en skäggtrimmer.  

En skäggtrimmer är det perfekta verktyget för att ge ett polerat utseende eller en välskött stubbe, som är både bekväm och tidseffektiv . Andra fördelar är att du undviker röda utslag som rakhyvlar annars kan ge och att du kan ställa in längden efter önskan. Vissa modeller levereras också med precisionstrimmare och konturkammar, som justerar kanter och linjer med otrolig noggrannhet. Nedan hittar du all nödvändig information du borde veta innan du köper. Längre ner på sidan hittar du vårt test av skäggtrimmer, där vi presenterar marknadens tio bästa modeller.    

Att tänka på innan du köper skäggtrimmer

Längre ner på sidan har vi sammanställt en lista med tio olika modeller, som vi på Produkttestarna anser vara de bästa på marknaden. Vi varierar olika modeller, funktioner och prisklasser så att du enkelt kan hitta skäggtrimmare som passar dina behov. Om du inte letar efter en maskin som är full av funktioner kan en billigare och enklare variant passa dig bättre.  

Vad du bör vara medveten om är dock att livslängden och hållbarheten skiljer sig ganska mycket mellan en billig skäggtrimmer från ett dyrare alternativ. Eftersom en skäggtrimmer är för daglig användning är det värt att spendera några extra pengar på en maskin som kommer att hålla i några år. Priset kan variera från 200 till 2000 SEK, men skäggtrimmare mellan 500–1000 SEK ger vanligtvis effektiv trimning och har lång hållbarhet. Håll alltid ett öga på garantiperioden, eftersom det ger en bra överblick över modellens prestanda och kvalitet.   

Råd och Tips

Din skäggtrimmer behöver underhåll med jämna mellanrum, vilket garanterar längre livslängd och hållbarhet. För att undvika att byta ut skärhuvudet alltför ofta, rekommenderar vi att du väljer diamant och / eller självskärpande skärbladen . Detta säkerställer högsta kvalitet, vilket också är både tids- och kostnadsbesparande.    

Se till att skäggtrimmern levereras med olika tillbehör, till exempel olja och en rengöringsborste. Oljan minskar friktionen mellan skärstål och skärhuvud, vilket också gör att skärhuvudet håller längre. Andra praktiska tillbehör är olika typer av trimmerkammar, som varierar i längd, storlek och användningsområde.  

Funktioner

Oavsett om du letar efter en enklare eller mer avancerad modell finns det några funktioner som kommer att avgöra om det är en bra skäggtrimmer eller inte.

För att säkerställa en riktigt exakt rakning kan det vara en bra idé att investera i en skäggtrimmer med ett rörligt rakhuvud. Detta innebär att skäggtrimmern anpassar sig bättre till ansiktsdesignen och kan fånga fler hårstrån i varje slag. Ju mer det kan böjas, desto mindre ansträngning för dig.  

De flesta modeller idag är batteridrivna, vilket gör det extra viktigt att granska skäggtrimmerns batteritid. Vi rekommenderar en batterikapacitet på minst en timme så att du inte behöver ladda maskinen efter varje användning. Detta är särskilt användbart tidigt på morgonen när du rusar iväg till jobbet, eftersom det kan vara lätt att glömma bort små detaljer som dessa. Ett annat alternativ är att investera i en rakhyvel som kan användas både med och utan sladd. Därför har du alltid en back up när batteriet är urladdat.      

Välj gärna en modell som är vattentät, eftersom du måste rengöra den efter varje användning. Vattentåliga modeller kan hantera en mindre mängd vatten, som vanligtvis kan sköljas under vatten under en kort tid. Om du vill kunna våta rakningen eller använda den i duschen rekommenderar vi istället att du investerar i en vattentät modell. Var alltid försiktig med specifikationerna i förväg så att du inte kommer hem med fel modell.     

Längdjusteringen är också en viktig funktion eftersom den ger större flexibilitet och bättre resultat. De flesta modeller kan justeras från 0,5 till 5 mm, vilket är tillräckligt bra enligt vår uppfattning om produkttesterna. Om skäggtrimmern inte har en sådan funktion bör du istället se till att den har de medföljande trimmerkammarna i olika längder.  

För att undvika röran i badrummet kan det vara värt att investera i en skäggtrimmer med en sugfunktion och en skäggbehållare. På så sätt hamnar alla klippta skägg i den praktiska behållaren, som du sedan tömmer och tvättar efter användning. 

Vi rekommenderar också att du väljer en skäggtrimmer med olika hastighetslägen. Detta är inte en nödvändig funktion, men underlättar när du till exempel behöver raka känsliga områden. Vissa modeller har också en praktisk turbofunktion, som är perfekt när du har kort tid och vill göra jobbet snabbt och enkelt.  

En annan kanske mindre viktig (men åh så användbar) funktion är laserpasset. Denna funktion projicerar en laserlinje i ansiktet, där du kan klippa ditt skägg med otrolig precision. 

Sist men inte minst kan det vara värt att överväga om du vill ha en skäggtrimmer med eller utan LCD-skärm. Fördelen med en skärm är att du kan gå in och ändra olika inställningar, se relevant information och delta i rakapparatens fulla prestanda. Där kan du bland annat se återstående batteritid, rengöringsindikator och mycket mer. Om du istället väljer en manuell rakapparat ändrar du inställningarna via olika knappar på apparaten.   

Philips BT7500 / 15

Philips BT7500 / 15
 • Skäggtrimmer bäst i test
 • Har 20 olika längdinställningar
 • Sugfunktion för enkel rengöring
 • Inte vattentät
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: nickelmetallhydrid 
 • Driftstid: 75 min
 • Laddningstid: 60 min
 • Garantiperiod: 2 år
 • Vattentät: nej
 • Medföljande tillbehör: rengöringsborste. Lift & Trim-kam 

Vi har utsett Philips BT7500 / 15 till den bästa skäggtrimmern, som är fylld med många funktioner för att göra din trimning till ett rent nöje! Enheten har bland annat en praktisk sugfunktion och kan justeras i 20 olika längder för otroligt snygg trimning. Philips BT7500 / 15 hyllas av både konsumenter och testpaneler runt om i Sverige, där skäggtrimmern beskrivs som en otroligt bra och kvalitetsprodukt.  

Till ett mycket bra pris får du många funktioner och egenskaper som gör vardagen enklare. Med 20 olika längdinställningar kan du justera från 0,5 mm upp till 10 mm, där du har möjlighet att forma ditt skägg till perfektion. Längderna justeras enkelt med hjälp av ett vridhjul på handtaget, vilket innebär att du inte behöver bry dig om tidskrävande inställningar. BT7500 / 15 har också en skägglyftningsfunktion, där varje skägghår höjs till optimal klippposition för en mer exakt och jämn trimning.      

Vi uppskattar också den praktiska sugfunktionen, som både underlättar rengöring och håller badrummet rent och fräscht. Både luftflöde och prestanda har förbättrats sedan tidigare modeller från Philips, där alla skäggrester hamnar i hårbehållaren, som sedan lätt tömmas efter användning. Vi på Produkttestarna är mycket imponerade av den långa batteritiden på 75 minuter, vilket ger många trim innan nästa laddning. Laddningstiden är också mycket snabb och kräver endast 60 minuter för ett fulladdat batteri. I köpet ingår både en precisionstrimmer och trimning kam , där den senare används för att få en välvårdad finish på mustaschen och liknande.        

Tyvärr är Philips BT7500 / 15 inte vattentät, vilket är synd vi tycker. Om du däremot inte har något krav på att den ska användas i duschen rekommenderas det starkt av oss! 

Philips OneBlade QP2530 / 30

Philips OneBlade QP2530 / 30
 • Bästa skäggtrimmer för pengarna
 • 100% vattentät
 • Super flexibel och enkel att använda
 • Något kort livslängd på rakhuvudet 
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: litiumjon 
 • Driftstid: 60 minuter
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Garantiperiod: 2 år
 • Vattentålig: ja
 • Vattentät: ja
 • Tillbehör som medföljer: 4 trimmer kammar, en extra rakbladshuvud , skyddskåpa   

Philips OneBlade QP2530 / 30 är en extremt flexibel skäggtrimmer, som kan stil och raka alla typer av skägg längder med en och samma skärhuvud . Modellen är mycket uppskattad bland konsumenter runt om i Norden regionen , som hyllar höga prestanda och den eleganta resultat. Många är också nöjda med den enkla hanteringen, som rakar snabbt helt utan smärta och hudirritation.        

Philips OneBlade är en snygg och liten skäggtrimmer, som är super lätt att hantera och kan nås var som helst runt ansiktet. Du kan styla och trimma alla skägg typer med en och samma skärhuvud , tack vare de effektiva bladen och kraftfull motor. Bladen rör sig med imponerande 200 varv per sekund, vilket gör att du kan raka ett långt skägg i ett enda slag.        

Skäggtrimmern har en smart konturföljande teknik som både justerar ansiktet och gör det lättare att nå svåråtkomliga platser. Detta gör också rakningen mer effektiv, där du inte behöver dra rakhuvudet över samma ställe flera gånger. Ett stort plus går naturligtvis till den vattentäta konstruktionen, där du kan raka med eller utan rakskum eller helt enkelt använda det i duschen. Detta underlättar också rengöring, där du aldrig behöver oroa dig för att det tar in vatten.     

Vi på Produkttestarna tror att denna skäggtrimmer är av mycket hög kvalitet, vilket du säkert kan använda under många år framöver. Batteriets livslängd är också bra, dock är laddningstiden något lång. I köpet ingår fyra trimmerkammar i olika storlekar, där du kan välja mellan 1, 2, 3 eller 5 mm. Du får också en utbytbar rakning huvud , vilket är ett stort plus. Tillverkarna rekommenderar att du byter ut skärhuvudet var fyra månader för att få en optimal rakning resultat .          

Philips OneBlade Pro QP6510 / 20

Philips OneBlade Pro QP6510 / 20
 • Hög kvalitet
 • Trimmerkam med 12 längdinställningar
 • 100% vattentät
 • Inte optimalt för mycket långa hårlängder
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: litiumjon 
 • Driftstid: 60 min
 • Laddningstid: 60 min
 • Garantiperiod: 2 år
 • Vattentålig: ja
 • Vattentät: ja
 • Medföljande tillbehör: precisionskam

Philips OneBlade Pro QP6510 / 20 liknar den tidigare skäggtrimmern från Philips, men kommer med några andra funktioner och kvaliteter. Denna modell har bland annat 12 olika längdinställningar från 0,5 till 9 mm, där du varierar din skäggstil efter önskat resultat.   

Skägget trimmer är mycket uppskattat av konsumenterna, som har gett en övergripande bedömningen 4.3 / 5 De är främst nöjd med hög kvalitet och lång livslängd, liksom den otroligt vackra rakning resultat . Vi kan bara hålla med , där OneBlade Pro verkligen lyckas trimma skägg otroligt bra helt utan hudirritation.        

Philips OneBlade Pro QP6510 / 20 är en billig skäggtrimmer som gör att du kan utforma ditt skägg med ett och samma rakhuvud oavsett längd och storlek. På så sätt undviker du krångel med de flesta verktyg, vilket är en av anledningarna till att denna och den tidigare modellen har fått så bra betyg i testet. Vi tror att kvaliteten är mycket hög, där du kan räkna med många års användning. De 12 olika längdinställningarna varierar inställningen från 0,5 till 10 mm, så att du kan experimentera med flera olika stilar.       

Precis som med den tidigare skäggtrimmern från Philips kommer den med skarpa skärblad som roterar 200 varv per sekund. Skärbladen är skonsamma mot huden, samtidigt som de ger en mycket effektiv rakning – vilket är en mycket uppskattad egenskap enligt vår uppfattning om produkttesterna. Det fungerar också bra för användning i duschen eller med rakskum. Batteriet räcker i 60 minuter och laddas lika snabbt.      

Vi har dock märkt att skäggtrimmern blir något tråkig med ett långt skägg. Det tar längre tid än vanligt och skär inte lika bra som med ett kortare skägg. Förutom det finns det absolut inget annat att klaga på.  

PHILIPS BT9297 / 15

PHILIPS BT9297 / 15
 • Justerbar längdjustering från 0,4–7 mm
 • Lång batteritid
 • Laserkontroll för exakt och symmetrisk inställning 
 • Något kort maximal längd
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: litiumjon 
 • Driftstid: 80 min
 • Laddningstid: 60 min
 • Vattentålig: ja
 • Vattentät: ja
 • Medföljande tillbehör: trimmerkammar, förvaringspåse

Philips Series 9000 BT9297 är en professionell skäggtrimmer som har en exklusiv design och en mängd praktiska funktioner. Modellen hyllas av konsumenter runt om i Sverige och vi på Produkttestarna älskar absolut denna enhet. Bland annat kan du använda en unik laser guide , som hjälper dig att få en korrekt och symmetrisk trimma varje gång du rakar.    

Skäggtrimmern är utrustad med starka dubbelslipade blad i rostfritt stål. Detta garanterar både hög kvalitet och lång livslängd, samtidigt som det är optimalt för stark skäggtillväxt. Bladen är också helt självslipade eftersom de gnuggar mot varandra medan du rakar. Vi är också nöjda med den smarta hårlyftfunktionen, som lyfter och sätter håren i rätt position. Detta innebär att hår med platt skägg aldrig missas, vilket resulterar i en mycket jämn trim.    

Om du är mycket försiktig med din skäggstyling är det här en perfekt skäggtrimmer för dig. Den levereras med en precisionstrimmer för perfekta kanter och detaljer runt ansiktet. Trots den kraftiga skärbladen , finner vi det mycket bekvämt att arbeta med. De rundade kanterna förhindrar irritation och snitt, vilket ger ett mycket fint resultat. Batteriets livslängd är också en av de längsta på marknaden, som snabbt laddas på en timme.      

Du kan justera längden i flera olika steg från 0,2 mm till 7 mm. Den förstnämnda är särskilt fördelaktig, eftersom de flesta modeller börjar från 0,5 mm och uppåt. Vi önskade dock att skägglängden kunde bli lite längre, eftersom det inte tillåter dig att ändra skärhuvudet till en större storlek.  

Remington MB4045

Remington MB4045
 • Lång garantiperiod på 3 år
 • Två timmars batteritid
 • Innehåller ett avancerat kit som trimmar från 1,5 till 35 mm
 • Inte vattentålig
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: litiumjon 
 • Driftstid: 2 timmar
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Garantiperiod: 3 år
 • Vattentålig: nej
 • Vattentät: nej
 • Medföljande tillbehör: 3 kramfästen, sax, borste, nätadapter

Remington MB4045 är en annan favorit, som har en fin och exklusiv design till ett riktigt bra pris. Här får du en imponerande batteritid på två timmar, där du kan utforma ditt skägg precis som du vill. I köpet ingår tre mångsidiga trimmerkammar för en komplett styling, som börjar från 1,5 mm till hela 35 mm.  

Detta skägg trimmer är utrustad med självskärptitanblad , vilket garanterar både lång livslängd och exakt kapning. Vi är särskilt imponerade av hur bra den trimmar lång och stark hårväxt. Detta gör att det verkligen sticker ut bland många andra skäggtrimmare på marknaden.     

I köpet ingår tre olika trimmerkammar, där den minsta ger en fin tre dagars stubbe och de längsta trimmerna ett ordentligt skägg upp till 35 mm. Du får också en extra pop- up- trimmer för detaljerad styling av mustascher och bålgarn. För fullständiga resultat får du också en borste med blandat grishår och en sax av hög kvalitet i rostfritt stål.    

Bäst av allt är den långa garantiperioden på tre år, som är en av de längsta på marknaden. Om du registrerar dig inom 28 dagar efter köpet får du också ett extra år för en garantiperiod på fyra år. Detta är imponerande för en skäggtrimmer som bara kostar några hundra dollar.  

Tyvärr är Remington MB4045 varken vattentät eller vattentät, vilket sänker betyget något. Den har dock helt tvättbara skärhuvuden som håller kammarna rena och fräscha för lång hållbarhet. 

Braun BT3020

Braun BT3020
 • Prisvärd!
 • 20 längdinställningar
 • Fungerar för både våt och torr rakning 
 • Kort batteritid
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: litium
 • Driftstid: 40 min
 • Laddningstid: 10 timmar
 • Längdjustering: 0,5–10 mm
 • Vattentålig: ja
 • Vattentät: nej

Braun BT3020 är en mycket prisvärd skäggtrimmer, som är utrustad med en kraftfull motor och har så många som 20 olika längdinställningar. Modellen är mycket uppskattad bland konsumenter runt om i Norden regionen , som hyllar enhetens även inställning och exakta resultat. Vi på Produkttestarna är särskilt imponerade av hur snabbt och enkelt det skär igenom ett starkt skägg som trimmas med full precision oavsett hårlängd och storlek.    

Med skäggtrimmern från Braun kan du justera längden i 20 olika steg, från 0,5 mm upp till 10 mm. På så sätt kan du få en kort trimning hela vägen ner till huden eller en stylad sju-dagars stubbe. Vi är också imponerade av de extremt skarpa rakblad i rostfritt stål, som både skär genom tjocka skägg och säkerställer lång hållbarhet. Även om bladen är otroligt skarpa lämnar den ingen irritation eller skärsår på huden.   

Du kan använda Braun BT3020 för både torr och våt rakning , men vi rekommenderar att den inte används i duschen. Den vattentåliga konstruktionen är avsedd för sköljning under rinnande vatten eller rakning, där alltför stora mängder vatten riskerar att ta in vatten. Modellen är utrustad med en tydlig LCD-skärm, där du bland annat kan ta bort den från batteri- och laddningsstatus.    

Tyvärr sänker den korta batteritiden betyget lite, vilket bara klarar 40 minuters inställning. Laddningen i sig är också långsam, där du måste vänta i 10 timmar på ett fulladdat batteri. Detta kommer naturligtvis att vara frustrerande de dagar du glömde att ladda batteriet, där du inte kan använda en smart snabbladdning.  

Babyliss E886E

Babyliss E886E
 • Kan användas både med och utan sladd
 • Utrustad med ett rörligt och självsmörjande trimhuvud
 • Perfekt för starkare skäggtillväxt
 • Något stort och klumpigt
 • Modell: batteri & el
 • Batteriteknik: litiumjon 
 • Driftstid: 60 min
 • Laddningstid: 90 min
 • Garantiperiod: 3 år
 • Vattentät: nej
 • Medföljande tillbehör: rengöringsborste, olja

Babyliss E886E är utan tvekan ett av de bästa trimmerskäggen på marknaden , som kommer med superstarka blad för upp till 28 000 hår per sekund. Förutom en fantastisk prestanda är den också utrustad med ett rörligt självsmörjande trimhuvud. Detta gör det möjligt att komma åt överallt på ansikte, hals och nacke utan att lämna några spår av bortglömda skägg hår .          

Denna skäggtrimmer har en snygg design och en stor LCD-skärm där du kan njuta av enhetens fulla prestanda och funktioner. Displayen visar bland annat återstående batteritid och längdinställning, vilket är mycket lätt att hantera och förstå. Den har också en praktisk minnesfunktion, där du snabbt och enkelt väljer din favoritlängd.  

Du justerar längden i 48 olika steg, från 0,2 mm. Men bäst av allt är att enheten kan användas både med och utan sladd! På det sättet behöver du aldrig oroa dig för ett urladdat batteri, så länge du är nära ett eluttag, förstås.  

De starka skärbladen klarar upp till 38 000 skägghår per sekund, vilket gör det 25% effektivare än traditionella blad. Detta i kombination med en mycket stark motor gör det optimalt för stark skäggtillväxt, som betar genom både kort och långt hår.   

Vi måste dock anmärka på den klumpiga designen. Detta gör det inte helt enkelt att komma åt på mindre platser, vilket också känns lite tungt i handen. Tyvärr är det inte vattentätt heller, men skärhuvudet fungerar utmärkt för sköljning i vatten.  

OBH Attraxion Precision Style

OBH Attraxion Precision Style
 • Kan användas både med och utan sladd
 • 14 längdinställningar
 • Lämplig för allt ansiktshår
 • Kort batteritid på 45 minuter
 • Inte vattentät
 • Modell: batteri & el
 • Batteriteknik: Li-Ion
 • Driftstid: 45 min
 • Laddningstid: 90 min
 • Längdjustering: 0,5–13 mm
 • Vattentät: nej
 • Medföljande tillbehör: 8 trimmerkammar, rengöringsborste, olja, förvaringspåse

Vi vill också ta tillfället i akt att rekommendera OBH Attraxion Precision Style. Denna skäggtrimmer kan användas med eller utan sladd, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för ett urladdat batteri. En annan fördel är att den passar alla ansiktshår där du kan klippa skägg, öron och näsa.      

OBH Attraxion Precision Style levereras med självslipande skärblad i rostfritt stål, vilket ger en mycket exakt trimning och lång hållbarhet. Du kan justera längden i 14 olika steg, från 0,5 mm upp till 13 mm. Vi tror att det trimmar bra i alla typer av skäggväxter och längder, men det kan bli lite tråkigt med ett extra starkt skägg. Trots detta betar den mycket bra genom hela håret, även om det inte är lika snabbt som andra modeller.       

I köpet ingår ett stort kit med åtta trimmerkammar i olika storlekar och mönster. Du får bland annat en detaljbladstrimmer och näs- och hårtrimmer, vilket ger apparaten ett mycket brett användningsområde. Du får också en rengöringsborste, olja och förvaringspåse. På så sätt behöver du inte köpa något efteråt, vilket är mycket uppskattat för bara några hundra kronor.   

Skäggtrimmern är inte vattentät, men kan sköljas under rinnande vatten för rengöring. Batteriets livslängd är dock inte den bästa, men kompenseras av det faktum att den kan användas med en elektrisk anslutning. 

Philips MG1100 / 16

Philips MG1100 / 16
 • Billig
 • 100% vattentät
 • Två års garantiperiod
 • Lägre prestanda
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: AA-batterier
 • Antal batterier som krävs: 1
 • Garantiperiod: 2 år
 • Vattentålig: ja
 • Vattentät: ja
 • Medföljande tillbehör: 3 trimmerkammar, rengöringsborste

Philips MG1100 / 16 är en billig skäggtrimmer som levereras med en lång garantitid på två år och är 100% vattentät. Modellen uppskattas mycket av konsumenter som tror att den har hög kvalitet och trimmar mycket bra på smala platser i ansiktet. 

Denna skäggtrimmer kommer med tvåkantiga blad för extra skarp och exakt trimning. Inköpet kommer med tre olika precisionskammar, som enkelt kan sättas på med en smart Click- On-funktion. Kammarna är perfekta för att trimma stubbar, mustascher och kinnbågar, där vi är mycket imponerade av hur noggrant Philips MG1100 / 16 trimmer – trots det låga priset. Var dock medveten om att prestandan är mycket lägre än tidigare modeller, vilket inte gör det optimalt för stark skäggtillväxt. Å andra sidan fungerar det bra för dig som aldrig låter ditt skägg växa för länge, som vanligtvis trimmar ett par gånger i veckan.      

Philips MG1100 / 16 är designad för att hålla länge, vilket återspeglas i den långa garantiperioden på två år. En annan fördel är att den kräver mycket lite underhållning, där den aldrig behöver smörjas med olja och liknande. Ett stort plus är naturligtvis att den är 100% vattentät, vilket underlättar både rengöring och rakning i duschen.  

Babyliss SH510E

Babyliss SH510E
 • Längdjustering i 50 steg
 • Marknadens snabbaste skäggtrimmer
 • 100% vattentät
 • Kort batteritid på 40 minuter
 • Klumpig design
 • Modell: batteri
 • Batteriteknik: litiumjon 
 • Driftstid: 40 min
 • Laddningstid:
 • Garantiperiod: 3 år
 • Vattentålig: ja
 • Vattentät: ja

Babyliss SH510E har en något annorlunda design som levereras med tre roterande skärhuvuden för en extremt exakt trimning. Inte bara det, det klassificeras som den snabbaste skäggtrimmern på marknaden! Enheten har en prestanda på fem miljoner skärkontakter per minut, vilket gör den helt unik i sitt slag.   

Om du är en person med lite mindre tålamod är det här modellen för dig. Babyliss SH510E trimmar otroligt snabbt och effektivt, där titanbelagda skärhuvuden anpassas riktigt bra till ansiktets konturer. Du kan enkelt justera skärlängden på modellens stora LCD-skärm, där du också kan dra nytta av dess prestanda och andra funktioner. Längden varierar från 0,4 till 12 mm i 50 olika steg, med en precision på en femtedel av en millimeter vid trimning.        

Andra fördelar är att den är 100% vattentät och har en lång tillverkningsgaranti på tre år. På så sätt kan du säkerställa att Babyliss SH510E är värt pengarna utan risk för obehagliga överraskningar och låg hållbarhet.   

Tyvärr är batteriets livslängd mycket kort och tar bara 40 minuter. Detta kompenseras dock med den praktiska snabbladdningen på fem minuter, vilket är perfekt om du någon gång skulle glömma att ladda enheten . Vi måste också notera utformningen av skäggtrimmern, som är både klumpig och lätt tung. Det är inte särskilt bra för precisionsbeskärning, vilket innebär att det inte passar dig som vill ha ett stilskägg.     

Philips BT7500 / 15

10

Pris

10.0/10

Prestanda

9.9/10

Funktionalitet

10.0/10

Lämna en kommentar